4 έξυπνες κρεμάστρες ρούχων που μας λύνουν τα χέρια

0

Συχνά τη ζωή μας στο σπίτι την κάνουν ευκολότερη όχι τα μεγάλα κι εντυπωσιακά αλλά τα έξυπνα και χρηστικά αντικείμενα που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στην καθημερινότητά μας. Και τέτοιες ακριβώς είναι οι κρεμάστρες για τα ρούχα – είτε χρησιμεύουν για την αποθήκευσή τους σε κάποια ντουλάπα είτε σε κάποιο άλλο σημείο του δωματίου.

Ας δούμε λοιπόν 4 διαφορετικούς τύπους από κρεμάστρες ρούχων που έρχονται να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά μας: 

 

1. Τροχήλατες κρεμάστρες.
τροχήλατη κρεμάστρα ρούχωνΜονές ή διπλές, οι τροχήλατες κρεμάστρες ρούχων έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της φορητότητας, δηλ. μπορούμε να τις μεταφέρουμε κάθε φορά εύκολα (αφού διαθέτουν ρόδες) στο δωμάτιο που θέλουμε, έχοντας παράλληλα ένα έξτρα χώρο για να κρεμάσουμε ρούχα όταν οι διαθέσιμες ντουλάπες δεν επαρκούν.

Μπορούμε ενδεικτικά να δούμε κάποιες εδώ, εδώ κι εδώ.

 

 

2. Κρεμάστρες ρούχων πόρτας.

κρεμάστρα πόρταςΉ για την ακρίβεια κρεμάστρες ρούχων που στηρίζονται σε αυτήν αφού τοποθετούνται πολύ εύκολα στην πίσω πλευρά της χωρίς να χρειάζονται καρφώματα ή άλλα μερεμέτια. Η χρηστικότητά τους σημαντική καθώς:

– "κρύβονται" στην πίσω πλευρά της πόρτας χωρίς να επηρεάζουν την εικόνα του δωματίου μας,

– εκμεταλλεύονται έναν κατ' ουσία 'χαμένο' χώρο, και,

– είναι ιδανικές για ρούχα καθημερινής χρήσης όπως μπουφάν, σακάκια κ.ο.κ.

Μπορούμε ενδεικτικά να δούμε κάποιες εδώ, εδώ κι εδώ.

 

3. Πολυκρεμάστρες.

πολυκρεμάστρα φούσταςΠρόκειται για ειδικούς τύπους κρεμάστρας σε διάφορες παραλλαγές όπου μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από ένα ρούχα. Αφορούν κυρίως παντελόνια, φούστες και πουκάμισα και μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε σημαντικό χώρο στην ντουλάπα μας έχοντας παράλληλα συγκεντρωμένο σ' ένα σημείο τον κάθε τύπο ρούχου.

Μπορούμε ενδεικτικά να δούμε κάποιες εδώεδώ κι εδώ.

 

 

4. Πτυσσόμενες Κρεμάστρες ρούχων.

πτυσσόμενη κρεμάστρα ρούχωνΟι πτυσσόμενες κρεμάστρες είναι ιδανικές για δωμάτια χωρίς ντουλάπες ενώ μπορούν να λειτουργήσουν τόσο σαν κρεμάστρες όσο και σαν απλώστρες για τα ρούχα όταν ο χώρος στο μπαλκόνι δεν επαρκεί. Και βέβαια το σημαντικότερό τους πλεονέκτημα είναι ότι όταν δεν τις χρειαζόμαστε διπλώνουν και αποθηκεύονται εύκολα χωρίς να καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο.

Μπορούμε ενδεικτικά να δούμε κάποιες εδώ κι εδώ.
 

 

 

 

 

Κοινοποίηση