5 κουτιά αποθήκευσης για πολλές – διαφορετικές χρήσεις

0

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι μία πρακτική λύση που μπορεί να μας δώσει σημαντική βοήθεια στο χώρο του σπιτιού παρότι δεν της έχουμε δώσει τη σημασία που θα έπρεπε. Κι αυτό γιατί μπορούμε να φυλλάξουμε εκεί, πρόχειρα, πράγματα που σε άλλη περίπτωση απλά θα βρισκόντουσαν διασκορπισμένα κάπου μέσα στο χώρο του σπιτιού και όταν θα τ' αναζητούσαμε θα χρειαζόμαστε τις ικανότητες του …Ηρακλή Πουαρό για να τα εντοπίσουμε.

Ας δούμε πέντε τέτοια κουτιά αποθήκευσης για να παίρνουμε ιδέες:

 

Διάφανο κουτί με ρόδες

διάφανο κουτί με ρόδες

Εδώ η αξία βρίσκεται στις …ρόδες! Έχει χωρητικότητα 60 λίτρα και μετακινείται πανεύκολα λόγω των …τροχών που διαθέτει. Το βρίσκουμε εδώ.

 

Μπαούλο αποθήκευσης για εξωτερικούς χώρους

μπαούλο αποθήκευσης για κήπο

 

Εδώ έχουμε ένα μεγάλο κουτί (μπαούλο) αποθήκευσης με χωρητικότητα 350 λίτρα, ιδανικό για κήπο και μπαλκόνι. Πλαστικό (άρα δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις καιρικές συνθήκες) και με υποδοχή για λουκέτο γι' ασφάλεια. Το βρίσκουμε εδώ.

 

Κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών – παιδικό λεωφορείο

παιδικό κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών

Ένα έξυπνο κουτί αποθήκευσης σε σχέδιο λεωφορείου που θα βάλει σε τάξη τα παιχνίδια του παιδιού μας ενώ μπορεί να λειτουργήσει κι ως καθισματάκι! Το βρίσκουμε εδώ.

 

Κουτί αποθήκευσης μικρό

κουτί αποθήκευσης curver

Ένα μικρό κουτί αποθήκευσης του οίκου Curver με πολύ ωραίο εξωτερικό σχέδιο, ιδανικό για να συγκεντρώσει μικροπράγματα που βρίσκονται πεταμένα εδώ κι εκεί μέσα στο σπίτι. Λόγω εμφάνισης μπορεί άνετα να τοποθετηθεί οπουδήποτε – ακόμη και στο σαλόνι. Το βρίσκουμε εδώ και σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

 

Καλάθι αποθήκευσης ιδανικό για εφημερίδες και περιοδικά

καλάθι αποθήκευσης ΙΚΕΑ

Το καλάθι αποθήκευσης αυτό από τα ΙΚΕΑ είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει εφημερίδες και περιοδικά. Είναι πλεγμένο στο χέρι, εξαιρετικά καλαίσθητο και μεταφέρεται πανεύκολα καθώς διαθέτει ειδικά χερούλια για το σκοπό αυτό. Ένα πολύ ωραίο πλεκτό καλάθι λοιπόν που μπορεί άνετα ν' αποτελέσει ένα κομμάτι από το ντεκόρ του σπιτιού μας. Το βρίσκουμε εδώ.

 

Κοινοποίηση