Ένα δωρεάν οδηγός για επισκευές & ανακαινίσεις στο σπίτι

0

Πόσες φορές έχει χρειαστεί ν' αντιμετωπίσουμε μικροπροβλήματα στο σπίτι, να κάνουμε κάποιες επισκευές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, ή να σχεδιάσουμε μία ανακαίνιση του χώρου μας και να μην ξέρουμε από που να κάνουμε την αρχή. Από που θα πάρουμε τις πρώτες ιδέες ή από θα βρούμε πρακτικές λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει. Και στις περισσότερες από τις περιπτώσεις, τελικά, τα προβλήματα είναι λιγότερο σοβαρά και οι λύσεις ευκολότερες απ' ότι φαίνεται σε πρώτη ματιά.

Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν, αρχικά, είναι ένα βασικό εγχειρίδιο για τέτοιες εργασίες στο σπίτι – ένα Πρακτικό Οδηγό που θα μας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα. Μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο λοιπόν, η Durostick, έχει εκδόσει ένα μεγάλο Οδηγό 255 σελίδων που καλύπτει σχεδόν οτιδήποτε αφορά την επισκευή και ανακαίνιση του σπιτιού.

Ενδεικτικά ορισμένα μόνο από τα θέματα που καλύπτει ο Οδηγός:

– Βάψιμο σπιτιού, 

– Αντιμετώπιση μικροζημιών (σε δάπεδα, τοίχους, υδραυλικά κλ.π.),

– Προβλήματα υγρασίας,

– Στεγάνωση ταράτσας,

– Ανακαινίσεις

και πολλά άλλα.

 

Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο μεγάλος αυτός Πρακτικός Οδηγός της εταιρίας για Επισκευές και Ανακαίνιση σπιτιού είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά και μπορούμε να τον κατεβάσουμε δωρεάν στον υπολογιστή μας έχοντας τη δυνατότητα πλέον να τον χρησιμοποιήσουμε άμεσα οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστούμε.

⇒ Μπορούμε να κατεβάσουμε τον Οδηγό για Επισκευές & Ανακαινίσεις από εδώ.  

 

* Image source:  Freedigitalphotos.net (photo by inus12345)  

 

Κοινοποίηση