Πως μπορούμε να μαθαίνουμε άμεσα τις προσφορές των Super Market

0

 Η μείωση των εξόδων που κάνουμε για τα ψώνια στο super market μπορεί να είναι ιδιαίτερα "ευεργετική" για τον οικογενειακό προυπολογισμό, σε πολύ δύσκολες εποχές. Κι ένας από τους βασικούς τρόπους για να το πετύχουμε, είναι να εντοπίζουμε έγκαιρα τις προσφορές που υπάρχουν στα ράφια τους και να προμηθευόμαστε έτσι φθηνότερα τα προïόντα που μας ενδιαφέρουν. Πως όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό και κυρίως πως μπορούμε να μαθαίνουμε τις προσφορές αυτές έγκαιρα;

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για το σκοπό αυτό, μία σειρά από Πρακτικά Tips, δημιουργώντας ένα απλό και χρηστικό οδηγό που μας καθοδηγεί στο πως μπορούμε να εντοπίζουμε έγκαιρα τις προσφορές στα super market πετυχαίνοντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων:

 

1. Επισκεπτόμαστε τα site των Super Market και ενημερωνόμαστε online για τις τρέχουσες προσφορές.

Πολύς κόσμος δε γνωρίζουν ότι, πλέον, κορυφαίες αλυσίδες Super Market ανεβάζουν άμεσα στο site τους όλες τις τρέχουσες προσφορές. Έτσι με μία απλή, τακτική, on line επίσκεψη έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε! 

Τα Super Market που μέχρι τώρα παρέχουν μέσω του site τους ενημέρωση για τις πιο "φρέσκες' προσφορές τους είναι:

 MyMarket

– Μασούτης

– Γαλαξίας

– Χαλκιαδάκης

– ΙΝΚΑ

– Κρητικός

– Lidl

– Θανόπουλος

– ΔΗΜΗΤΡΑ Markets

– Bazaar

– ΑΒ Βασιλόπουλος

– Carrefour

 

2. Χρησιμοποιούμε το email μας.

Εγγραφόμαστε στην Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω email που τα περισσότερα Super Market προσφέρουν πλέον μέσω του site τους κι έτσι έχουμε κάθε φορά, έγκαιρα, τις νέες προσφορές στο mailbox μας!

 

3. Ενημερωνόμαστε χρησιμοποιώντας το κινητό μας.

Πως;  Κατεβάζοντας το ειδικό application για iOS ή Android κινητά που κάποια Super Market έχουν ήδη δημιουργήσει. Έτσι, μπορούμε να είμαστε καθημερινά ενημερωμένοι μέσω του κινητού μας για ότι νέο "τρέχει" στον χώρο των προσφορών.

Super Market που έχουν δημιουργήσει, έως τώρα, ειδικές mobile εφαρμογές, είναι:

►  AB Bασιλόπουλος "My AB mobile app'' για iPHONE και Android.

►  Carrefour "Carrefour Greece" app. για iPHONE και Android.

 

4. Παρακολουθούμε τα ειδικά site που συγκεντρώνουν όλες τις προσφορές από τα Super Market.

Τέτοια site είναι:

Timimas :  

To Timimas καταγράφει τις τιμές και τις προσφορές στα περισσότερα super market έτσι ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχουμε εύκολα κι άμεσα πρόσβαση στην πληροφορία που χρειαζόμαστε. 

Killdeal :

Το Killdeal είναι ουσιαστικά μία εύχρηστη μηχανή αναζήτησης που συγκεντρώνει στις σελίδες του όλες τις τελευταίες προσφορές από τα περισσότερα Super Market όπως, Γαλαξίας, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Lidl, MyMarket, Bazaar, Προμηθευτική, Μασούτης.

Prosfores-Fylladia και EukairioPolis :

Και τα 2 αυτά site κάνουν κάτι πολύ χρηστικό για τους καταναλωτές: Συγκεντρώνουν στις σελίδες τους τα φυλλάδια προσφορών από τα περισσότερα Super Markets προσφέροντάς μας έτσι τη δυνατότητα να τα ξεφυλλίσουμε online και να έχουμε άμεση εικόνα για όλες τις τελευταίες προσφορές χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε από την οθόνη του υπολογιστή μας.  

 

5. Τέλος, επισκεφτόμαστε κατά τακτά χρονικά διαστήματα κάποια από τα μεγαλύτερα κεντρικά καταστήματα των αλυσίδων super market – τα "Hypermarkets".

Τις περισσότερες φορές κάνουμε τα ψώνια της οικογένειας από το super market που είναι πιο κοντά στο σπίτι μας – και πολύ καλά κάνουμε καθώς δεν υπάρχει διαφοροποίηση στις τιμές από κατάστημα σε κατάστημα της ίδια αλυσίδας.  

Ωστόσο, είναι καλό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκεφτόμαστε και κάποιο από τα μεγάλα κεντρικά καταστήματα (τα λεγόμενα "hypermarkets") καθώς εκεί -ακριβώς λόγω χώρου- μπορούμε να βρούμε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε μάρκες προïόντων (συνεπώς να έχουμε να διαλέξουμε από μία μεγαλύτερη γκάμα επιλογών), ενώ τακτικά γίνονται και σημαντικές προσφορές τόσο στην τιμή όσο και στην ποσότητα (1+1 δώρο κ.ο.κ.) των προïόντων.

 

Κοινοποίηση