Ένας πλήρης οδηγός με τις online Προσφορές των Supermarket

0

Επειδή στην εποχή μας όταν πρόκειται για θέματα oικονομίας και περιορισμού εξόδων τα πολλά λόγια είναι …περιττά, ακολουθεί μία σειρά από links που θα μας …λύσουν τα χέρια στα οικογενειακά ψώνια καθώς κρύβουν τις Online Προσφορές των Supermarket οι οποίες ανανεώνονται τακτικά:

ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ E-SHOP

Κάνοντας κλικ εδώ βλέπουμε συγκεντρωμένες όλες τις τελευταίες online προσφορές της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται και στο χώρο του e-shopping.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ βρίσκουμε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές των ΑΒ για προïόντα που θα παραγγείλουμε μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

CAREMARKET – CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

To Caremarket είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό super market που δημιούργησε η γνωστή αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος κι εδώ βρίσκουμε όλες οι τελευταίες προσφορές του.

MAMASΗΟΜΕ

Το Mamashome είναι η νέα είσοδος στο χώρο των e-supermarkets με μία μεγάλη γκάμα προïόντων και μία ολόκληρη ενότητα με ειδικές προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς.

ΜARKETATHENS

Το MarketAthens είναι ένα online σούπερ μάρκετ με μία σημαντική ποικιλία προïόντων από τρόφιμα και ποτά έως είδη σπιτιού και είδη για κατοικίδια. Εδώ είναι συγκεντρωμένες όλες οι ειδικές προσφορές του σε μία σειρά από αυτά τα προïόντα.

WELOVESUPERMARKET

Στο site του γνωστού μεγάλου ηλεκτρονικού σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει ειδική ενότητα προσφορών, όμως αυτές μπορεί να τις συναντήσει κανείς παντού μέσα στο e-shop με μία απλή περιήγηση σε αυτό και μάλιστα σε πολλά είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι και την οικογένεια.

 

Επειδή λοιπόν ο χρόνος είναι χρήμα, οι online αγορές από τα supermarkets μας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψωνίσουμε από το σπίτι μας – γρήγορα και οικονομικά, εκμεταλλευόμενοι όλες τις ειδικές προσφορές που ανανεώνονται διαρκώς. Απλά ακολουθούμε τα παραπάνω links! 

 

Κοινοποίηση