Οι προσφορές Lidl στο κινητό μας

0

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε οικονομία στα ψώνια από το Super Market είναι να μαθαίνουμε τις ειδικές προσφορές που τα περισσότερα κάνουν, σε εβδομαδιαία βάση. Και ένας από τους συντομότερους δρόμους για να τις γνωρίζουμε, έγκαιρα, είναι το …κινητό μας. Κι αυτό γιατί όλο και περισσότερες αλυσίδες εγκαινιάζουν mobile applications τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε ώστε να έχουμε, άμεσα, όλη τη σχετική πληροφόρηση που χρειαζόμαστε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα Lidl. Έτσι, έχουν αναπτύξει πλέον, 2 mobile εφαρμογές – μία για iPhone και μία για Android smartphones μέσα από τις οποίες οι πελάτες τους μπορούν να βλέπουν έγκαιρα όλα τις τελευταίες προσφορές της  αλυσίδας χωρίς να χρειάζεται ν' αναζητήσουν κάποιο από τα γνωστά φυλλάδιά της.

Στη mobile εφαρμογή των Lidl για Android κινητά την οποία και δοκιμάσαμε, η πλοήγηση είναι πολύ απλή και η πρόσβαση στην πληροφορία που μας ενδιαφέρει εύκολη κι άμεση – ακόμη και για χρήστες που δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη διαδικασία.  

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

I N F O :

Κατεβάστε την mobile εφαρμoγή των Lidl για Android κινητά από εδώ.

Κατεβάστε την mobile εφαρμoγή των Lidl για iOS κινητά (iPhone) από εδώ.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Κοινοποίηση