Από που μπορούμε ν’ αγοράσουμε μέλι online

0
Για τη θρεπτική αξία που έχει το μέλι και τη σημασία του για την υγεία μας είναι περιττό να μιλήσει κανείς. Ιδιαίτερα μάλιστα στην Ελλάδα όπου το μέλι παράγεται ευρέως και σε πολλές περιοχές της, τόσο νησιωτικές όσο και ηπειρωτικές, είμαστε μάλλον …ασυγχώρητοι εάν δεν το έχουμε εντάξει στην καθημερινή μας διατροφή. Ιδιαίτερα μάλιστα τώρα, που το internet μας προσφέρει τη δυνατότητα να το αγοράσουμε online – εύκολα από το PC μας!
 

Ένας χρηστικός οδηγός λοιπόν για τα e-shops απ' όπου μπορούμε ν' αγοράσουμε το κορυφαίας διατροφικής αξίας αυτό παραδοσιακό προιόν:

 

 
Για το κρητικό μέλι, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το θυμαρίσιο μέλι της Μεγαλονήσου θεωρείται κορυφαίας ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Το Foods n Goods είναι ένα eshop που προμηθεύει κρητικά παραδοσιακά προιόντα και φυσικά μέλι! Διατίθεται σε 3 συσκευασίες: 950gr, 450gr και 25gr (ιδανική για το γραφείο).
 
Άλλο ένα e-shop με πληθώρα κρητικών παραδοσιακών προιόντων. Αυτό δε που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι προμηθεύει θυμαρίσιο μέλι και σε μεγάλη συσκευασία των 5 κιλών. Έτσι μία οικογένεια μπορεί να προμηθευτεί με μία μόνο παραγγελία, μέλι που θα καλύψει τις ανάγκες της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μέλι όπως αναφέρει η εταιρία προέρχεται από μικρό μελισσοκόμο στο Ψηλορείτη και συλλέγεται και συσκευάζεται ειδικά για την EatCrete.
 
Η εταιρία εξειδικεύεται στην πώληση μελιού και μελισσοκομικών προιόντων από πολλές διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Ενδεικτικά μέσω του Bee2bee.gr μπορούμε να προμηθευτούμε μέλι από τις Κυκλάδες, το Γαλαξίδι, την Κοζάνη, την Αμφιλοχία, την Πάτρα, την Τρίπολη και πολλές άλλες περιοχές. Μία, πραγματικά, πλήρη γκάμα παραγωγών δηλαδή.
 
Το monastiriaka.gr είναι το e-shop ενός καταστήματος που βρίσκεται στη Δάφνη του Αγίου Όρους και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγονται στο περιβόλι της Παναγιάς. Αυτό δε που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί κανείς να προμηθευτεί και είδη μελιού που δε συναντιώνται τόσο συχνά στο εμπόριο, όπως μέλι καστανιάς, μέλι πεύκου, μέλι ανθέων αλλά και το σπάνιο μέλι σουσούρας.
 
Άλλη μία εταιρία που εξειδικεύεται στο μέλι και τα μελισσοκομικά προιόντα. Στο e-shop μπορούμε να βρούμε μία πολύ μεγάλη γκάμα από διαφορετικές ποικιλίες μελιού όπως ελάτης και ακακίας αλλά και το περίφημο μέλι ρέικι ή ''σουσουρίσιο'' που συναντήσαμε και πριν. Το μέλι διατίθεται σε συσκευασίες του μισού, του ενός, των δύο και των τριών κιλών.
 
Μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Μελισοκομία Καρανίκα με παράδοση 150 ετών στο χώρο του μελιού, η οποία διαθέτει και "φυσικό" κατάστημα στο κέντρο του Καρπενησίου,  προμηθεύει οnline μέλι θυμαρίσιο αλλά κι ελάτης, κωνοφόρων, καστανιάς, αγριολούλουδων κι ερείκης.
 
 
Τέλος αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως για να απολαμβάνουμε όλα τα εξαιρετικά διατροφικά οφέλη που μας προσφέρει το μέλι αυτό πρέπει να είναι 100% αγνό μέλι. Διαβάστε λοιπόν εδώ ένα πολύ χρηστικό άρθρο για το πως μπορούμε ως καταναλωτές να ξεχωρίζουμε το πραγματικά καλό μέλι.
 
 
 
Κοινοποίηση