Πως μπορούμε να περιηγηθούμε εικονικά στο ΙΚΕΑ απ’ όπου κι εάν βρισκόμαστε!

0

Με τη χρήση της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough, τα ΙΚΕΑ μας δίνουν τη μοναδική δυνατότητα να πλοηγηθούμε εικονικά στο κατάστημα ΙΚΕΑ, μέσα από το Ikea.gr, απ’ όπου κι εάν βρισκόμαστε

Με το καινοτόμα αυτή πλατφόρμα που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία VitrinaBox, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα online να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ΙΚΕΑ και να προχωρήσει στις αγορές του εύκολα και γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του, εμφανίζονται προϊόντα με σήμανση (tags), τα οποία, εάν τα επιλέξει μπορεί είτε να μεταφερθεί στη σχετική προϊόντική σελίδα του IKEA e-shop για αγορά, είτε να τα «μοιραστεί» στα Social Media. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση δε, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα πλαϊνά σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα δωμάτια και χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης, όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους, π.χ. καθιστικό, λευκά είδη κ.α. κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα λειτουργεί ανεξαρτήτως της συσκευής ή του browser που χρησιμοποιούμε ενώ δεν απαιτείται να εγκαταστήσουμε κάποια ειδική εφαρμογή.

Η εικονική μας περιήγηση στο κατάστημα ΙΚΕΑ ξεκινάει από εδώ!

Κοινοποίηση