ΙΚΕΑ: τώρα αγοράζουμε & online!

0

Το e-shop των ΙΚΕΑ είναι πλέον γεγονός κι έρχεται να κάνει τα ψώνια μας από την γνωστή αλυσίδα ακόμη πιο εύκολα. Η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ απλή. Μπαίνουμε στο site των ΙΚΕΑ και τικάρουμε την επιλογή "ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE" στο βασικό menu του site. Στη συνέχεια ξεκινάμε κανονικά την πλοήγησή μας στη διάρκεια της οποίας μας εμφανίζονται ανά κατηγορία τα προïόντα εκείνα που είναι διαθέσιμα για να τ' αγοράσουμε και ηλεκτρονικά.

Όσον αφορά τη διαδικασία παραγγελίας είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει το κλασικό "καλάθι αγορών", την εγγραφή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και γενικότερα ότι απαιτείται γι' αγορές από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Τι μας άρεσε στο e-shop των ΙΚΕΑ:

> Το ίδιο το γεγονός ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα στους πελάτες της γνωστής αλσίδας ν' αγοράσουν το προïόν που επιθυμούν από την οθόνη του υπολογιστή τους – εύκολα και γρήγορα.

> Η ύπαρξη ειδικής ενότητας που δίνει αναλυτικές πληροφορίες για ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο χρήστης για τις online αγορές του από τα ΙΚΕΑ – κάτι που διευκολύνει αφάνταστα την όλη διαδικασία.

 

 

 

Κοινοποίηση