4 e-διευθύνσεις με είδη αυτοκινήτου

0
Το ν' αγοράζουμε μέσω internet ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρονικές συσκευές κι άλλα παρεμφερή είδη είναι πλέον και στη χώρα μας πολύ συχνό. Το ν' αγοράζουμε όμως είδη αυτοκινήτου ακόμη όχι. Και δε μιλάμε μόνο γι' απλά κι εύκολα μεταφερόμενα είδη για το αυτοκίνητο όπως π.χ. διακοσμητικά για την καμπίνα του ή καλλύμματα καθισμάτων αλλά και πιο δύσκολα όπως σχάρες, μπαγκαζιέρες ή ακόμη και λάστιχα!
Με τη ραγδαία εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου όμως και ο πιο …δύσκολος χώρος του αυτοκινήτου έχει πλέον τα δικά του e-shops όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει και να παραγγείλει online ότι χειάζεται για το αμάξι του.
 

Επιλέξαμε και παρουσιάζουμε λοιπόν, 4 Ελληνικά e-shops με είδη για το αυτοκίνητο και τον οδηγό:

 

 
 
Το Autopower είναι ένα καλοσχεδιασμένο, σύγχρονης αισθητικής e-shop – ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μία τεράστια γκάμα προιόντων για το αυτοκίνητο. Αντικλεπτικά, διακοσμητικά, κουκούλες, μπαγκαζιέρες, μπαταρίες, φώτα xenon και απλά, ηχοσυστήματα και πολλά άλλα είδη βρίσκονται συγκεντρωμένα εδώ.
Η κατηγοριοποίηση των προιόντων δε, είναι σωστή και απόλυτα λειτουργική:
Έτσι, έχουν δημιουργηθεί 5 βασικές θεματικές ενότητες μέσα από τις οποίες ο χρήστης αναζητά το προιόν που τον ενδιαφέρει ν' αγοράσει. Παράλληλα υπάρχει διαθέσιμη και ειδική κατηγορία που αφορά τη χονδρική πώληση – δηλαδή τους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου (βενζινάδικα, ηλεκτρολογεία κ.ο.κ.).
Με λίγα λόγια το Autopower είναι ένα πλήρες πολυκατάστημα με είδη για το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα έχει στη διάθεση του υποψήφιου αγοραστή κι όλους τους κλασικούς τρόπους πληρωμής στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
 
 
To Autocorner είναι ένα απλό, καθαρό στο μάτι e-shop που προσφέρει επίσης μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε είδη αυτοκινήτου. Καλύμματα, μπαταρίες, τιμόνια, τρέιλερ, προιόντα περιποίησης και πολλά άλλα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Autocorner το οποίο μάλιστα κάνει και ειδικές προσφορές κάθε μήνα σε συγκεκριμένα είδη για το αυτοκίνητο.
Το e-shop προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή (με μία επιπλέον επιβάρυνση € 7), μέσω PayPal ή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 
 
Ομολογουμένως ήταν έκπληξη η ύπαρξη ενός e-shop που πουλάει ελαστικά αυτοκινήτου, καθώς πρόκειται σαφώς για μία πολύ δύσκολη κατηγορία προιόντων. Κι όμως το elastikaonline το κάνει και μάλιστα μέσα από ένα πολύ χρηστικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Στην 1η σελίδα του, δεσπόζει ένα κεντρικό "ψαχτήρι" με συγκεκριμένες παραμέτρους (είδος ελαστικού, διάσταση, δείκτης ταχύτητας κ.α.). Ο χρήστης συμπληρώνοντας τα 5 σχετικά πεδία φτάνει μ' ευκολία σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που του προσφέρει το κατάστημα.
 
Κι εάν κάποιος εύλογα αναρωτηθεί "και με την τοποθέτηση τι γίνεται;" – η λύση είναι απλή και λειτουργική. Το Elastikaonline διαθέτει περισσότερους από 230 συνεργάτες που θ' αναλάβουν την τοποθέτηση των ελαστικών. Απλά βάζουμε στο σχετικό πεδίο την περιοχή που μας ενδιαφέρει κι εμφανίζεται άμεσα η πλήρης λίστα με τους συνεργάτες του e-shop  που έχουν την έδρα τους στη συγκεκριμένη περιοχή.
 
Τέλος, θα προτείναμε στον επισκέπτη του site να ρίξει οπωσδήποτε μία ματιά στην ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.). Πέρα από τις πληροφορίες για το πως λειτουργεί το elastikaonline περιλαμβάνει κι ένα μεγάλο αριθμό με πολύ χρηστικές πληροφορίες για τα ελαστικά γενικότερα.
 
 
Σ' όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας υπάρχουν ειδικά τμήματα με είδη για το αυτοκίνητο.  Έτσι και στο site των Praktiker που λειτουργεί και ως e-shop και μάλιστα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο, η ενότητα Auto-Moto είναι μία από τις κύριες κατηγορίες και περιλαμβάνει όλα τα βασικά είδη αυτοκινήτου από δάπεδα έως είδη περιποίησης, είδη ασφάλειας και διάφορα επιμέρους αξεσουάρ.
 
 
Το e-shopping λοιπόν στην υπηρεσία και της αγοράς αυτοκινήτου. Έτσι, κάνουμε εξαντλητική έρευνα αγοράς, βρίσκουμε τις βέλτιστες επιλογές από άποψη ποιότητας / τιμής και αγοράζουμε το προιόν που θέλουμε από την …οθόνη του υπολογιστή μας!   
 
 
Κοινοποίηση