Μπενρουμπή Mega Outlet: κάθε 1η Τετάρτη του μήνα Stock Day!

0
 
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης όλοι ψάχνουμε επιλογές για φθηνότερες αγορές. Μία πρώτη επιλογή είναι σίγουρα το e-shopping. Μία άλλη, επίσης πολύ καλή λύση, είναι τα καταστήματα Outlet. Καταστήματα επώνυμων εταιριών με προιόντα σε χαμηλές τιμές. Κι εάν έχουμε συνηθίσει να ψάχνουμε Outlet καταστήματα γα ρούχα και παπούτσια δεν πρέπει να ξεχνάμε κι αυτά με τα είδη για το σπίτι.
 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Mega Outlet του Ομίλου Μπενρουμπή στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ενός ομίλου που έχει στην γκάμα του ένα μεγάλο αριθμό γνωστών brands όπως Izzy, Brandt, Haier, Pyrex κ.α. 

 

 
Στο Outlet της Μπενρουμπή, σε μία έκταση 1.000 τ.μ. μπορούμε να βρούμε επώνυμα είδη σπιτιού και κουζίνας σε τιμές κόστους που αγγίζουν -όπως αναφέρει η εταιρία στο δικτυακό της τόπο- μέχρι και το 70%!

Ενδεικτικά, η συλλογή περιλαμβάνει: μικρές ηλεκτρικές συσκευές, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα, σκεύη μαγειρικής, είδη σερβιρίσματος, αξεσουάρ κουζίνας, τραπεζομάντιλα, μικροέπιπλα, δερμάτινα είδη, φωτιστικά, είδη μπάνιου, κ.α.

 
Κάθε 1η του μήνα δε, γίνεται Stock Day με τελευταία κομμάτια από επώνυμα είδη σπιτιού/κουζίνας σε τιμές κάτω του κόστους.
 
 
……………………………………………………………………………………………………………………………………………
I n f o :
 
– Σ τ ο ι χ ε ί α  Ε π ι κ ο ι ν ω ν ί α ς :
 
Mega Outlet ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ
HORECA Outlet ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ
Αγίου Θωμά 27, 15124,
Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6156431
e-mail:  megaoutlet@benrubi.gr   
 
 
Ω ρ ά ρ ι ο  λ ε ι τ ο υ ρ γ ί α ς :
 
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη-Παρασκευή: 10:00 π.μ. – 8.00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
 
 
 
 
 
Κοινοποίηση