Τέλη Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων 2018: που βλέπουμε τι θα πληρώσουμε

0

Αναρτήθηκαν και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018 τα οποία και θα πρέπει να πληρώσουμε έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2017 (εκτός κι εάν δοθεί κάποια παράταση).

Υπάρχουν 2 τρόποι για να δούμε τι θα πληρώσουμε και να εκτυπώσουμε το σχετικό ειδοποιητήριο:

1. Εάν δε θυμόμαστε τους κωδικούς μας στο TAXISnet

Μπαίνουμε στην Εφαρμογή Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων του TAXISnet, συμπληρώνουμε στα σχετικά πεδία το ΑΦΜ μας και τον αριθμό του αυτοκινήτου που μας ενδιαφέρει και πατάμε ‘Αναζήτηση’. Εφόσον έχουμε συμπληρώσει σωστά τα δύο πεδία θα μας εμφανιστεί το ειδοποιητήριο το οποίο και μπορούμε να εκτυπώσουμε πατώντας ‘Εκτύπωση’.

2. Με τους κωδικούς μας στο TAXISnet

Μπαίνουμε από εδώ στην Ειδική Εφαρμογή, συμπληρώνουμε τους κωδικούς μας στο TAXISnet και πατώντας ‘ΟΚ’ μπαίνουμε στη σελίδα «Ειδοποιήσεις Πληρωμών’ όπου πατώντας ‘Είσοδος’ και στη σελίδα που θ’ ακολουθήσει, ‘Εκτύπωση Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας’ μπορούμε να δούμε και να εκτυπώσουμε το σχετικό ειδοποιητήριο.

* Προσοχή: σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ανήκει σε περισσότερους του ενός ιδιοκτήτες (π.χ. στους 2 συζύγους) θα εμφανιστεί το ειδοποιητήριο εις διπλούν για κάθε ένα ιδιοκτήτη. Εννοείται ότι το πληρώνουμε μόνο μία φορά…

Κοινοποίηση