Σύνδεση με Φυσικό Αέριο: πως βλέπουμε τη διαθεσιμότητα του δικτύου στην περιοχή μας

0

Καθώς το κόστος για θέρμανση αποτελεί κάθε χειμώνα ένας μεγάλο βραχνά για τα Ελληνικά νοικοκυριά, όλο και περισσότεροι εξετάζουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το σπίτι τους με το δίκτυο Φυσικού Αερίου θεωρώντας το ως μια οικονομικότερη επιλογή.

Πως μπορεί όμως κάποιος να δει τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου δικτύου στην περιοχή που μένει (εφόσον αυτή βρίσκεται στην Αττική); Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη:

Βήμα 1ο:  Μπαίνει στο site της Εταιρίας Διανομής Αερίου Αττικής, στη σελίδα που φιλοξενεί το ειδικό Εργαλείο Αναζήτησης Διαθεσιμότητας

Βήμα 2ο:  Συμπληρώνει στο πεδίο ‘Εισάγετε τη διεύθυνση ενδιαφέροντος‘, τη διεύθυνση του ακινήτου που τον ενδιαφέρει να συνδεθεί με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, η οποία θα του εμφανιστεί στη συνέχεια ολοκληρωμένη ακριβώς κάτω από το πεδίο. Κατόπιν, πατώντας το συγκεκριμένο link θα δει το σημείο που βρίσκεται το ακίνητο μαρκαρισμένο πάνω στο χάρτη που βρίσκεται δεξιά από την αναζήτηση.

Βήμα 3ο και τελευταίο:  Πατώντας το link ‘Έλεγχος Διαθεσιμότητας‘ πάνω στο χάρτη (στο σημείο που έχει μαρκαριστεί η διεύθυνση του ακινήτου), θα του εμφανιστεί αριστερά, κάτω από το πεδίο ‘Διαθεσιμότητα Δικτύου‘ το αποτέλεσμα του ελέγχου. Εάν δηλαδή υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Φυσικού Αερίου και μάλιστα με κάποιες διαβαθμίσεις, όπως, ‘υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης‘, ‘υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης από τη μια πλευρά του δρόμου‘, ‘υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης υπό προϋποθέσεις‘, ‘υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης υπό προϋποθέσεις από τη μια πλευρά του δρόμου‘, ‘δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σύνδεσης‘ κ.ο.κ.

Κοινοποίηση