Πως να κλείσουμε ραντεβού με γιατρό online!

0
 
Είσαι στο γραφείο, πνιγμένος σε μία ατελειώτη σειρά από εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου απλά δεν είναι αρκετός! Παράλληλα όμως, έχεις κι εκείνο τον πόνο στη μέση που σε ενοχλεί εδώ και μέρες και δε λέει να υποχωρήσει. Ξέρεις πως πρέπει να πας σ' ένα γιατρό να το κοιτάξεις κι όμως ποτέ δε βρίσκεις το χρόνο να κάνεις μία πρώτη γρήγορη έρευνα – π.χ. ποιοί ορθοπεδικοί συμβεβλημένοι με το Ταμείο σου έχουν το ιατρείο τους κοντά στο σπίτι ή το γραφείο σου.
 

Το internet λοιπόν έρχεται να κάνει και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Μία σειρά από ειδικά sites προσφέρουν τη δυνατότητα να κλείσουμε από το PC μας, online ραντεβού με το γιατρό της ειδικότητας που μας ενδιαφέρειΠως γίνεται αυτό;

 

 
Επιλέγουμε κάποιο από τους δικτυακούς τόπους που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία κι αναζητούμε τον γιατρό που επιθυμούμε – συνήθως με τρία βασικά κριτήρια επιλογής:
 
i. την ειδικότητα που αφορά την περίπτωσή μας,
 
ii. την περιοχή που μας ενδιαφέρει να βρίσκεται το ιατρείο ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτό  και,
 
iii. τον ασφαλιστικό φορέα με τον οποίο μας ενδιαφέρει να είναι συμβεβλημένος.
 
Μόλις θέσουμε λοιπόν τα παραπάνω κριτήρια θα εμφανιστεί στην οθόνη μία λίστα με όλους τους ιατρούς που τα πληρούν. Από εκεί και πέρα είναι στη δική μας επιλογή να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο γιατρό που μας ενδιαφέρει και με βάση τις ώρες που δέχεται στο ιατρείο του και τη διαθεσιμότητα που έχει την ώρα που μας ενδιαφέρει, να κλείσουμε online το ραντεβού μας.
 
Πιθανόν, ανάλογα με το site, να υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας της όλης διαδικασίας – όμως η ''κεντρική ιδέα'' είναι η παραπάνω και μας βοηθάει σημαντικά να κερδίσουμε χρόνο και ν' αποφύγουμε την ταλαιπωρία. Παράλληλα δε, στα περισσότερα sites φιλοξενείται κι ένα προφίλ του ιατρού (σπουδές, προυπηρεσία κ.ο.κ.) ώστε να έχουμε μία όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα προτού κάνουμε την επιλογή μας.
 
Και κλείσιμο ραντεβού με γιατρό online λοιπόν! Εύκολα και γρήγορα.
Τα sites που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι:
 
 
 
 
 
 
………………………………………………………
* Photo by photostock/Freedigitalphotos.net
 
 
 
Κοινοποίηση