«Χωριό Παραγωγών» στο Δήμο Βύρωνα

0
Προϊόντα από τον παραγωγό κατευθείαν στον καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες –  μια σπουδαία πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό σε διάφορες ελληνικές πόλεις, τώρα και στην περιοχή του Βύρωνα.
 
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου λοιπόν, ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, στο οποίο παραγωγοί απ' όλη τη χώρα θα διαθέτουν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν στον καταναλωτή, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 60 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας,  από 13 συνεταιρισμούς παραγωγών από όλη την Ελλάδα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου στον Βύρωνα.
 
Το «Χωριό Παραγωγών», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, αποτελεί τη φυσική συνέχεια του κινήματος διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, το οποίο ξεκίνησε ο Δήμος Βύρωνα πριν μερικούς μήνες με τη διάθεση πατάτας και ελαιολάδου. Εκτός από αυτά τα δύο προϊόντα, στο «Χωριό Παραγωγών» διατίθενται επιπλέον: γαλακτοκομικά, ελιές, όσπρια και ζυμαρικά, μέλι, ρύζι, αλεύρι, αυγά, πορτοκάλια, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες αλλά και αφεψήματα και αρωματικά.
Το «Χωριό Παραγωγών»  δίνει ραντεβού με τους καταναλωτές τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εκ των προτέρων για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα κάθε φορά, τους παραγωγούς που συμμετέχουν, καθώς και την τιμή πώλησης των προϊόντων και την ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησής τους.
 
Στη διεύθυνση:
μπορούμε να δούμε τον πλήρη τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων που διατίθενται και την τιμή πώλησής τους.
 
* Χ ρ η σ τ ι κ ό :
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι:  λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. 
 
 
 
 
 
 
Κοινοποίηση