Πως βρίσκουμε εύκολα Διεύθυνση & Τηλέφωνο που αναζητάμε

0

Ψάχνουμε μία διεύθυνση ή ένα τηλέφωνο και ο χρόνος πιέζει; Τέσσερις εύκολοι τρόποι για να βρούμε άμεσα αυτό που αναζητάμε – online:

11888  (ΟΤΕ) _ αναζήτηση για φυσικό πρόσωπο

Πληκτρολογούμε εδώ τ’ ονοματεπώνυμο που θέλουμε κι εφόσον είναι καταχωρημένο βρίσκουμε εύκολα το τηλέφωνο και τη διεύθυνση που αντιστοιχεί.

Και βέβαια η αναζήτηση λειτουργεί και αντίστροφα. Πληκτρολογώντας εδώ έναν τηλεφωνικό αριθμό (π.χ. έπειτα από κλήση αγνώστου αριθμού στο κινητό μας) βρίσκουμε, εφόσον και πάλι είναι καταχωρημένος, σε ποιον ανήκει.

 11888  (ΟΤΕ) _ αναζήτηση για επαγγελματία ή εταιρία

Και σε αυτή την περίπτωση, πληκτρολογούμε εδώ το ονοματεπώνυμο του επαγγελματία ή την επωνυμία της εταιρίας που θέλουμε κι εφόσον είναι καταχωρημένα βρίσκουμε αντίστοιχη διεύθυνση και τηλέφωνο. 

VRISKO.gr _ αναζήτηση επαγγελματία ή εταιρίας

Στην 1η σελίδα του vrisko, ενός από τους καλύτερους επαγγελματικούς οδηγούς, συμπληρώνουμε απλά τα πεδία «Τι» (επωνυμία, επάγγελμα, είδος) και «Που» (Νομός, περιοχή, οδός) και παίρνουμε άμεσα την πληροφορία που θέλουμε εφόσον φυσικά υπάρχει σχετική καταχώριση από τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που μας ενδιαφέρει.

 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ _αναζήτηση επαγγελματία ή εταιρίας

Για το Χρυσό Οδηγό, προφανώς, ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται. Στην 1η σελίδα του xo.gr λοιπόν συμπληρώνουμε τα 2 βασικά πεδία, «Τι» και «Που» και εφόσον υπάρχει σχετική καταχώρηση, η σχετική ενημέρωση εμφανίζεται άμεσα στην οθόνη μας.

 Πως βρίσκουμε online τον ΑΜΚΑ

Κοινοποίηση