Ένα καθαριστικό που ξαναδίνει στ’ αλουμίνιά μας την αρχική τους λάμψη

0

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν βάλει στο σπίτι τους χρωματιστές πόρτες ή παράθυρα αλουμινίου, ιδιαίτερα σε χρώμα – απομίμηση ξύλου, είναι ότι με τον καιρό αυτό αρχίζει να ξεθωριάζει, κυρίως λόγω της έκθεσής του στον ήλιο.

Τώρα λοιπόν, ένα νέο προϊόν έρχεται να ξαναδώσει στα αλουμίνια την αρχική τους λάμψη και γυαλάδα. Πρόκειται για καθαριστικό αποκατάστασης – συντήρησης αλουμινίων Alu-Fresh της εταιρίας Δούκας το οποίο αφαιρείς τι οξειδώσεις και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, επαναφέροντας το αρχικό χρώμα και όψη των αλουμινίων μας ενώ παράλληλα προστατεύει μακροχρόνια τις επιφάνειες.

καθαρισμός αλουμινίων

Η εφαρμογή του στ’ αλουμίνιά μας είναι πανεύκολη:

Βήμα 1ο: Καθαρίζουμε προσεκτικά την επιφάνεια του αλουμινίου.

Βήμα 2ο: Απλώνουμε το Alu-Fresh μ’ ένα πινέλο και το αφήνουμε για λίγα λεπτά. Είναι καλό να χρησιμοποιήσουμε ένα πινέλο καλής ποιότητας ώστε ν’ αποφύγουμε την πιθανότατα κατά τη διάρκεια της επάλειψης ν’ αποσπώνται τρίχες από αυτό και να κολλάνε στην επιφάνειά μας.

Βήμα 3ο: Σκουπίζουμε προσεκτικά την επιφάνεια το αλουμινίου μ’ ένα καθαρό πανί.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Οι πόρτες και τα παράθυρα μας δείχνουν σαν καινούρια έχοντας ξαναπάρει την αρχική τους λάμψη.

Μπορούμε να δούμε παρακάτω κι ένα σχετικό video όπου παρουσιάζεται αναλυτικά όλη τη διαδικασία που θ΄ακολουθήσουμε για να εφαρμόσουμε σωστά το Alu-Fresh στ’ αλουμίνιά μας:

Διαβάστε ακόμη:  Βασικά Tips για τον καθαρισμό & τη συντήρηση των κουφωμάτων αλουμινίου

Κοινοποίηση