Γάλα από αυτόματους πωλητές – 24 ώρες το 24ωρο!

0

Ζητάει το παιδί γάλα αργά το βράδυ, ανοίγεις το ψυγείο και διαπιστώνεις ότι τ’ …αποθέματα έχουν τελειώσει. Η ώρα είναι πλέον περασμένη και τα super market έχουν κλείσει. Αναπόφευκτα λοιπόν, οι επόμενες λύσεις που σου έρχονται στο μυαλό είναι είτε το mini market της γειτονιάς (εφόσον υπάρχει κάποιο κοντά γιατί κι αυτά έχουν πλέον μειωθεί σημαντικά ελέω κρίσης) είτε να βγεις να ψάξεις για κάποιο περίπτερο που να είναι ακόμη ανοιχτό και ίσως να έχει γάλα.

Είναι όμως οι μόνες λύσεις; Όχι πλέον. Υπάρχουν και οι …αυτόματοι πωλητές γάλακτος. Aκούγεται κάπως …εξωγήινο; Κι όμως είναι απόλυτα αληθινό και κυρίως πρακτικό. Πέρι τίνος ακριβώς πρόκειται;

Ο συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» που απαρτίζεται από 100 αγελαδοτρόφους παραγωγούς, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας των 10 πρώτων αυτόματων πωλητών στην Αθήνα, όπου θα διαθέτει τα προϊόντα του απ’ ευθείας στους καταναλωτές. Κάτι που έχει ξεκινήσει σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια.

Τα σημεία που βρίσκονται αυτοί οι αυτόματοι πωλητές είναι:

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – Φιλολάου 85 & Ολυμπιάδος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Πανόρμου 29 & Αλφειού

Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Αγκύλης 50 & Ευδόξου 

ΓΑΛΑΤΣΙ – Τράλλεων 128 & Παπαφλέσσα 28

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Λεωφ. Πεντέλης 48 & Διογένους 2

ΝΙΚΑΙΑ – Καραϊσκάκη 6 & Περιστάσεως 

ΑΙΓΑΛΕΩ – Δημοκρατίας 69 & Κορυδαλλού

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Τζων Κέννεντυ 146 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Αισώπου 31 & Ορφέως

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Σκουλούδη 34 & Σερφιώτου

 

Προσέξτε τώρα τα σημαντικότερα. 

Οι αυτόματοι πωλητές:

Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο (άρα, οποτεδήποτε κι εάν χρειαστούμε γάλα ο αυτόματος πωλητής μπορεί να μας τροφοδοτήσει).

Προσφέρουν: γάλα πλήρες (ενός και  μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), σοκολατούχο γάλα αλλά και ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο) και λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο).

Διαθέτουν επίσης γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης.

Παράλληλα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και δικά μας μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος!

 

Αυτόματοι πωλητές γάλακτος λοιπόν – μία πρακτική λύση για να βρίσκουμε άμεσα γάλα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα το θελήσουμε. Και μπορεί μεν τα 10 σημεία ν’ ακούγονται πολύ λίγα για Αθήνα, απ’ ότι φαίνεται όμως σύντομα θα δημιουργηθούν πολύ περισσότερα. Άσε που αυτή η κίνηση είναι περίπου βέβαιο ότι θα κινητοποιήσει σύντομα και άλλες εταιρίες του χώρου για να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Πέρα δε από το πρακτικό του πράγματος το συγκεκριμένο μοντέλο πώλησης ενός από τα βασικότερα είδη πρώτης ανάγκης για κάθε οικογένεια είναι κι ένα δείγμα προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν τα πράγματα τα χρόνια που έρχονται.

Κοινοποίηση