Πως βλέπουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ στο κινητό μας

0

Και στους λογαριασμούς του ρεύματος, η τεχνολογία είναι πλέον στην υπηρεσία ημών των καταναλωτών. Ένα app διαθέσιμο για iOS & Android smartphones και tablets ώστε να είναι συμβατό με κάθε συσκευή εγκαινίασε λοιπόν η ΔΕΗ το οποίο και παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της εταιρίας όπως:> Υπηρεσία e-bill info, που δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης λογαριασμών του τελευταίου 12μήνου για όλα τα ακίνητα των πελατών. Επιπλέον, ο πελάτης ενημερώνεται με τον τρόπο που θα επιλέξει (SMS, push notification ή mail) ταυτόχρονα με την έκδοση του λογαριασμού του για τα βασικά στοιχεία, όπως το ποσό και η ημερομηνία πληρωμής. 


> Εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού και γρήγορη πρόσβαση στα συστήματα των τραπεζών που υποστηρίζουν την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΗ με e-banking.


> Εύρεση μέσω Google maps των πλησιέστερων σημείων για την εξόφληση των λογαριασμών, αλλά και των σημείων εξυπηρέτησης ΔΕΗ.


> Σύνδεση με τον ΔΕΔΔΗΕ για ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο βλαβών κάθε περιοχής.


Τέλος, η νέα εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει ειδοποιήσεις για θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών ανά γεωγραφική περιοχή, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες κατά περίπτωση.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………..

INFO:

ΔΕΗ app for iOS

ΔΕΗ app for Android

 

Κοινοποίηση