Πόσα χρήματα μπορούμε να κερδίσουμε μέσω Airbnb; Ένα ‘online εργαλείο’ δίνει την απάντηση

0

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως για όποιον έχει ένα σπίτι διαθέσιμο για ενοικίαση, η Airbnb είναι μία από τις πρώτες επιλογές που στριφογυρίζει στο μυαλό του. Πόσα χρήματα όμως μπορούμε πραγματικά να κερδίσουμε χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη πλατφόρμα;

Ένα online εργαλείο λοιπόν, ένας ‘Airbnb Calculator’ όπως αυτοπροσδιορίζεται, το site eliotandme , έρχεται να βοηθήσει στο ν’ αποκτήσουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των δυνητικών εσόδων που θα μπορούσαμε να έχουμε και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα,  συμπληρώνοντας απλά στο πεδίο ‘enter an adress or city’ τη διεύθυνση του ακινήτου μας, π.χ. Βεΐκου 25, Κουκάκι, το eliotandme μας εμφανίζει τα χρήματα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ανάλογα φυσικά και με τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν στο σπίτι μας, τον αριθμό των υπνοδωματίων, κλ.π. Κι όχι μόνο αυτό. Το eliotandme εμφανίζει παράλληλα κι ένα πίνακα όπου και καταγράφεται η διακύμανση των τιμών στη συγκεκριμένη περιοχή για κάθε μήνα του έτους. Με τον τρόπο αυτό αποκτάμε μία αναλυτικότερη εικόνα για τη ζήτηση και τις διακυμάνσεις των τιμών στην περιοχή που βρίσκεται στο σπίτι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πως όμως το συγκεκριμένο online εργαλείο κατορθώνει να μας δώσει όλη αυτή την πληροφορία; Το πετυχαίνει χρησιμοποιώντας τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης η οποία συνδυάζει κι επεξεργάζεται ταχύτατα μία σειρά από δεδομένα που συγκεντρώνονται από διαφορετικές πηγές. Στην πράξη το data που μας παρέχει το eliotandme μπορεί ν’ αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο σημείο εκκίνησης για να κάνουμε τους υπολογισμούς μας και να δούμε εάν ο συγκεκριμένος τρόπος διάθεσης του ακινήτου μας είναι ο καταλληλότερος γι’ αυτό.

Κοινοποίηση