Προσφορές για πάνες: οδηγός οικονομίας για νέους γονείς

0

Ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς βραχνάδες του νέου γονιού δεν είναι άλλος από τα έξοδα για …πάνες. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τ' απολύτως απαραίτητα είδη που πρέπει ν' αγοράζει την πρώτη περίοδο που το παιδί μεγαλώνει και μάλιστα πρέπει να τις προμηθεύεται σε τέτοιες ποσότητες που καθιστούν το συνολικό μηναίο κόστος εξαιρετικά υπολογίσιμο. Γι' αυτό άλλωστε και το ψάξιμο για εκπτώσεις, προσφορές – 'πακέτα' κλ.π. είναι συνεχές. Γιατί μπορεί να επιφέρει σημαντική ανακούφιση στον οικογενειακό προυπολογισμό – σε δύσκολες εποχές.

Συγκεντρώσαμε μία σειρά από online σημεία στα οποία μπορούμε να βρούμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές για το πιο απαραίτητο …αξεσουάρ του μωρού μας:

 

Welovesupermarket

Το γνωστό e-σούπερ μάρκετ Welovesupermarket διαθέτει και ειδική σελίδα προσφορών/εκπτώσεων για Πάνες αλλά και μωρομάντηλα.

Paneschicco

Το Paneschicco.gr είναι ένα ειδικό e-shop απ' όπου οι νέοι γονείς μπορούν να προμηθευτούν κάνοντας online παραγγελία, πάνες της εταιρίας Chicco – ενός από τα πιο γνωστά δηλαδή brands στο χώρο.

Z-mall

Άλλο ένα κορυφαίο ελληνικό e-shop που διαθέτει ειδική ενότητα -ηλεκτρονικό 'ράφι' δηλαδή- για να προμηθεύονται online οι γονείς τις πάνες που χρειάζονται για τα νέα μέλη της οικογένειας. Η κατηγοριοποίηση δε με βάση τα κιλά του παιδιού, κάνει την αναζήτηση του κατάλληλου μεγέθους πάνας, πανεύκολη.

E-panes

Ο τίτλος του e-shop τα λέει όλα. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο για πάνες! Oι περισσότερες γνωστές μάρκες -Pampers, Babylino, Libero, Nannys- συγκεντρωμένες σ' ένα site.

Superpanes

Και εδώ τα πράγματα είναι προφανή. Πάνες που 'έρχονται κοντά σας super εύκολα' όπως λέει και το motto του συγκεκριμένου e-shop. Κι όχι μόνο πάνες αλλά και μωρομάντηλα και βρεφικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας.

 

Χρήσιμο Tip:  επειδή δεν γίνονται τα πάντα μόνο ηλεκτρονικά, μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πάνες, μωρομάντηλα και γενικότερα είδη βρεφικής περιποίησης γίνονται μέσα στο χώρο των σούπερ μάρκετ από τις ίδιες τις εταιρίες ή το κατάστημα. Στις τακτικές εβδομαδιαίες επισκέψεις του λοιπόν ο νέος γονιός, δεν πρέπει να παραλείπει να περνάει πάντα μία βόλτα και από το συγκεκριμένο τμήμα. Παράλληλα πρέπει να ελέγχει τακτικά τα φυλλάδια των προσφορών αλλά και το κινητό του εφόσον έχει εγκαταστήσει το app που τα περισσότερα σούπερ μάρκετ πλέον διαθέτουν. Γιατί πάντα, το σημαντικότερο στις προσφορές είναι να τις εντοπίσουμε εγκαίρως.

 

Κοινοποίηση