E-shops με παιδικά παιχνίδια: 6 e-λύσεις

0
Το παιδικό παιχνίδι ανθεί ακόμη και εν μέσω κρίσης! Κι αυτό γιατί οι γονείς όσο κι εάν πιέζονται οικονομικά δεν πρόκειται ποτέ να στερήσουν από τα παιδιά τους τη χαρά που αυτό τους προσφέρει. Αλλά και για έναν ακόμη λόγο: είναι τόσο μεγάλη η γκάμα παιχνιδιών που προσφέρονται και online πλέον – με πολλά από αυτά σε χαμηλές τιμές, ώστε το παιδικό παιχνίδι να εξακολουθεί να είναι οικονομικά προσιτό στη μέση ελληνική οικογένεια.   
 

Ας δούμε λοιπόν 6 από τα καλύτερα Ελληνικά e-shops με παιχνίδια για παιδιά:

 

 
Ένα υπερπλήρες online παιχνιδάδικο με ξεκάθαρη θεματική κατηγοριοποίηση για να βρούμε εύκολα το παιχνίδι που ψάχνουμε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των € 59 και παράδοση εντός 24ώρου από την παραγγελία στις περισσότερες των περιπτώσεων. 
Παράλληλα, το Welovetoys παρέχει και έκπτωση 10% σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.
 
 
Πρόκειται για το e-shop της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιδικά παιχνίδια.
Μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για παιδιά κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ενδαφέρει προσθέτοντας μάλιστα τα κριτήρια που επιθυμούν στο σχετικό menu (ηλικία παιδιού, φύλλο, εύρος τιμής κ.ο.κ.) κάτι που κάνει την όλη αναζήτηση εύκολη και εξαιρετικά στοχευμένη.
 
 
To Patini είναι ένα από τα πρώτα e-shops με παιδικά παιχνίδια που δημιουργήθηκαν στο Ελληνικό Διαδίκτυο.  Η αναζήτηση του παιχνιδιού που μας ενδιαφέρει μέσα από το Patini είναι πολύ εύκολη καθώς το όλο στήσιμο του site βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτό. Παράλληλα, ειδικός του καταστήματος είναι στη διάθεση των χρηστών του site για ν' απαντήσει τηλεφωνικά ή μέσω email σε οποιαδήποτε απορία τους αλλά και να τους βοηθήσει στην αναζήτησή τους.
 
 
Κι εδώ έχουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μίας πολύ γνωστής αλυσίδας παιδικών παιχνιδιών.  Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, η ποικιλία κι ο αριθμός των προσφερόμενων προιόντων είναι πολύ μεγάλος. Παράλληλα το e-shop, με την ειδική υπηρεσία ''Gift Finder''  δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες με βάση μία σειρά από δεδομένα που εισάγουν (ηλικία, φύλλο, δεξιότητες παιδιού) ν' αναζητήσουν το παιχνίδι που τους ενδιαφέρει από μία λίστα που ανταποκρίνεται επακριβώς στα δεδομένα αυτά. Με τον τρόπο αυτό ψωνίζουν πολύ πιο γρήγορα και στοχευμένα, αποφεύγοντας να χαθούν μέσα σε ατελείωτες λίστες παιχνιδιών άσχετες με αυτό που πραγματικά αναζητούν.
 
 
To ηλεκτρονικό κατάστημα αυτό έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεριμένα από τη Δράμα. Εύκολο και λειτουργικό στην πλοήγηση διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλες τις παιδικές ηλικίες. Παράλληλα το Toys-Shop διαθέτει mobile εφαρμογές τόσο για iOS όσο κι Andoid smartphones, δίνοντας τη δυνατότητα για παραγγελίες απ' όπου και εάν βρισκόμαστε μέσω του κινητού μας.
 
 
Αυτό που μας αρέσει σ' αυτό το οnline παιχνιδάδικο είναι η λιτή του εμφάνιση. Χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές που πολλές φορές περισσότερο μπερδεύουν τον επισκέπτη παρά τον βοηθούν, το Smart-Toys προσφέρει σχεδόν ότι παιχνίδι μπορεί να ζητήσουμε. Ιδιαίτερη αναφορά ωστόσο πρέπει να κάνουμε στα Plantoys που διατίθενται από το συγκεκριμένο e-shop και τα οποία είναι οικολογικά παιχνίδια κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, εξ' ολοκλήρου ανακυκλώσιμα. 
 
 
Τα γνωστά πολυκαταστήματα έχουν πολύ δυνατή παρουσία και στο e-shopping παιδικών παιχνιδιών. Αυτό που είναι εξαιρετικά χρηστικό στο site είναι η υπηρεσία Toys finder. Πρόκειται στην ουσία για ένα πολύ εύχρηστο 'ψαχτήρι' όπου ο χρήστης επιλέγει το φύλο και την ηλικία του παιδιού και πατώντας το πεδίο "δες τ' αποτελέσματα" έχει τον πλήρη κατάλογο παιχνιδιών που μπορεί να βρει στο πολυκατάστημα με βάση τις προυποθέσεις που έχει ορίσει και φυσικά τη δυνατότητα να τα παραγγείλει online.
Παράλληλα, με την αγορά 3 παιχνιδιών κι άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
 
 
 
 
 
 
 
Κοινοποίηση