Προσφορές για φοιτητές: τα ειδικά πακέτα των εταιριών

0
 
 Ο Σεπτέμβριος εκτός από την επιστροφή στα σχολεία και την καθημερινή εργασιακή πραγματικότητα μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, είναι και ο μήνας των φοιτητών. Είναι η περίοδος που θ' αναζητηθούν τα σπίτια που θα στεγάσουν τους νέους φοιτητές ή τους παλιούς που μετακομίζουν καθώς κι όλα τα απαραίτητα είδη για την επίπλωση και λειτουργία τους.
Για το λόγο αυτό είναι και η περίοδος των ειδικών προτάσεων και  προσφορών από τις μεγάλες εταιρίες λιανικής για τους μελλοντικούς επιστήμονες του τόπου μας.
Σταχυολογήσαμε λοιπόν ορισμένες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε:

 

 
ΙΚΕΑ  –  ''Ιδιαίτερα για φοιτητές''.
Όπως αναφέρει σε ειδική ενότητα του site της η γνωστή εταιρία, διαθέτει περισσότερα από 7.500 προιόντα που αφορούν τη φοιτητική ζωή, ενώ για αγορές πάνω από € 600 δίνεται δώρο ένα tablet TurboX Strike 8''. Η συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων κι από 19/8 έως 30/9.
Διαβάστε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες εδώ
 
 
PRAKTIKER  –  Δωρεάν home delivery.
Το Praktiker προσφέρει για όλες τις αγορές των φοιτητών δωρεάν παράδοση στο σπίτι – ισχύει με την επίδειξη Φοιτητικού πάσου ή Βεβαίωσης σπουδών (εξαιρούνται οι ηλεκτρονικές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες).
Δείτε όλα τα σχετικά εδώ.
 
 
VODAFONE  –  ''Vodafone University'' + ''University Mobile Internet''.
Με το ειδικό πρόγραμμα ''Vodafone University'' η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας προσφέρει ένα νέο ειδικό πρόγραμμα συμβολαίου για φοιτητές όπου με € 15 / μήνα μπορούν να έχουν:
– 300 λεπτά Ομιλίας προς Όλα τα Δίκτυα
– 4GB για χρήση Internet από το κινητό.
Με το ''University Mobile Internet'' η Vodafone παρέχει ειδικά σε φοιτητές και προσωπικό πανεπιστημίων και ΤΕΙ, 4GB με 4,74€/ μήνα ή 10GB με 12€ / μήνα – και δώρο το stickάκι.
Διαβάστε αναλυτικά για τα ειδικά αυτά πακέτα εδώ.
 
 
COSMOTE  –  ''Φοιτητική προσφορά''.
Και η Cosmote έχει ετοιμάσει μία σειρά από ειδικές προσφορές για το φοιτητόκοσμο – προσφορές που αφορούν τόσο την καρτοκινητή, όσο συμβόλαια αλλά και mobile internet.
Δείτε όλες τις ειδικές προσφορές εδώ
 
 
KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ  –  ''Όλα εν – τάξη''.
Η γνωστή αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει για τους φοιτητές (αλλά και τους εκπαιδευτικούς) υπολογιστές Mac καθώς και tablet iPad της επιλογής τους με έκπτωση 12% και 10% αντίστοιχα.
Η προσφορά ισχύει έως τις 12 Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Δείτε αναλυτικά όρους και προυποθέσεις εδώ.
 
 
ΗΟΜΕΜΑΡΚΤ – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  –  Φοιτητικά πακέτα.
Η εταιρία Homemarkt Αγγελόπουλος έχει δημιουργήσει και προσφέρει ειδικά πακέτα για φοιτητές για τον εξοπλισμό του φοιτητικού σπιτιού. Πακέτα που προσφέρουν από πλήρη εξοπλισμό του φοιτητικού δωματίου (κρεβάτι, γραφείο, βιβλιοθήκη κ.ο.κ.) έως και συγκεκριμένα επιμέρους σετ επίπλων.
Όλες τις ειδικές προσφορές της Homemarkt για φοιτητές τις βλέπετε εδώ
 

 

Κοινοποίηση