Οι θρυλικές ταινίες της Φίνος Φίλμ τώρα στο YouTube!

0
 
Εάν υπάρχει  ένα πρόγραμμα στην TV που είναι κοινής -και μάλιστα ενθουσιώδους- αποδοχής απ' όλα τα μέλη της οικογένειας, είναι αναμφισβήτητα οι Ελληνικές ταινίες  της "χρυσής εποχής" του ελληνικού σινεμά – της εποχής δηλαδή της θρυλικής Φίνος Φίλμ.
"Μακρυκωσταίοι και ''Κοντογεώργηδες", "Τα κίτρινα γάντια", ''Μανταλένα'', ''Τζένη Τζένη'' και τόσες άλλες, προσφέρουν ακόμη και σήμερα  άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους – αποδεικνύοντας πως η ποιότητα δε γνωρίζει γενιές. Για το λόγο αυτό, 50+ χρόνια μετά, οι ταινίες αυτές εξακολουθούν να έχουν ακόμη την ίδια απήχηση. 
 

Έτσι, η Φίνος Φίλμ προχώρησε στο επόμενο βήμα. Δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube όπου ανεβάζει σταδιακά όλες τις αγαπημένες μας ταινίες και μάλιστα σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχουενώ όπως αναφέρει η εταιρία θ' ακολουθήσουν και ειδικά αφιερώματα.

 
Οι ταινίες της θρυλικής Φίνος Φιλμ συνθέτουν μια διαδρομή 35 χρόνων με μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένους πρωταγωνιστές. Μία διαδρομή που ξαναζωντανεύει και πάλι με τη δύναμη του διαδικτύου. Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και μία πλειάδα ακόμη σπουδαίων ηθοποιών, τώρα (και) στις οθόνες των υπολογιστών μας!  
 
Έτσι, δε χρειάζεται πλέον ν' ανατρέχουμε στο τηλεπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας αναζητώντας εναγωνίως εάν περιλαμβάνει κάποια από τις αγαπημένες μας ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Μπαίνουμε στη σελίδα της Φίνος Φίλμ στο YouTube και απλά επιλέγουμε ποιά θέλουμε να παρακαλουθήσουμε!

 

………………………………………………………………………………………………………………………………..
I N F O :
 
………………………………………………………………………………………………………………………………..
 
 
Κοινοποίηση