Ο τζαμοκαθαριστής της Kärcher: μία έξυπνη & πρακτική λύση

0

Η νέα τεχνολογία έρχεται να δώσει άμεσες λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς μας για τα οποία οι "παραδοσιακοί" τρόποι απαιτούσαν αρκετό χρόνο, προσοχή και κόπο – με αμφίβολο τελικά αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το καθάρισμα των τζαμιών. Για να γίνει σωστά με τη χρήση του κουβά και του πανιού, απαιτεί αρκετή προσπάθεια, ιδιαίτερη προσοχή και συγκεκριμένες κινήσεις ενώ και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα "άψογο".

Ένα νέο προïόν λοιπόν από μία από τις κορυφαίες εταιρίες στα εργαλεία πλυσίματος και καθαρισμού, ο ηλεκτρικός τζαμοκαθαριστής της Kärcher, έρχεται να βάλει ένα ''χεράκι'' γλιτώνοντάς μας χρόνο, απλουστεύοντας την όλη διαδικασία και υποσχόμενος εντυπωσιακή λάμψη χωρίς ίχνη σε τζάμια, καθρέπτες και πλακίδια.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το δοχείο με το πανάκι που διαθέτει 0 τζαμοκαθαριστής Kärcher WV 50 plus ψεκάζει μίγμα νερού και καθαριστικού στην επιφάνεια καθαρισμού. Όπου υπάρχει έντονος ρύπος μπορεί να καθαριστεί με το πανάκι. Τα σωματίδια της βρωμιάς διαλύονται με το πανί μικροϊνών. Τέλος, με τον τζαμοκαθαριστή WV 50 plus, η βρωμιά αφαιρείται και αναρροφάται. Τα τζάμια καθαρίζουν και στεγνώνουν με μια κίνηση του χεριού – χωρίς ίχνη και υπολείμματα. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο εργαλείο ή υλικό.

Και βέβαια ο τζαμοκαθαριστής λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κάτι που μας διευκολύνει στο να τον μεταφέρουμε παντού χωρίς να χρειάζεται να σέρνουμε και κάποιο καλώδιο παρέα…

Η τιμή του τζαμοκαθαριστή της Kärcher WV 50 plus κυμαίνεται αυτή τη στιγμή κάπου γύρω στα € 60 ενώ το set περιέχει ένα πλήρες διάλυμα για τον καθαρισμό των παραθύρων.

 

* Μπορούμε να παρακολουθήσουμε εδώ ένα αναλυτικό video για το πως ακριβώς λειτουργεί ο τζαμοκαθαριστής της  Kärcher.

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ