Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος θέρμανσης από τα Praktiker

0

Με τις τιμές του πετρελαίου να παραμένουν -απ' ότι όλα δείχνουν- στα ύψη, οι περισσότερες οικογένειες αρχίζουν και πάλι – όπως και πέρυσι την ίδια περίοδο, ν' αναζητούν τις προσφορότερες οικονομικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους για να ζεστάνουν το σπίτι τους.

Για το λόγο αυτό και τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν τους ειδικούς καταλόγους με τα είδη θέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό και τα Praktiker κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες τη δική τους έκδοση.

Ο κατάλογος θέρμανσης 2013 των Praktiker περιλαμβάνει στις 32 σελίδες του σχεδόν οτιδήποτε αναζητά η μέση Ελληνική οικογένεια για να ζεστάνει το χώρο που ζει.

Πρακτικές λύσεις για υπέρυθρη θέρμανση, θέρμανση με ξύλο, αερόθερμα, θερμοπομπούς, είδη για το τζάκι αλλά και χαλιά και μονωτικά υλικά – καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δε φτάνει να ζεστάνουμε το χώρο μας, πρέπει να καταφέρουμε και να κρατήσουμε τη ζέστη.  

Ο κατάλογος θέρμανσης των Praktiker ισχύει έως 30 Νοεμβρίου και η γνωστή αλυσίδα προσφέρει στους καταναλωτές επιπρόσθετα τα παρακάτω:

– Δωρεάν μεταφορά για αγορές σε είδη θέρμανσης άνω των € 200 για το διάστημα 1 – 30 Νοεμβρίου 2013 (με τους ειδικούς όρους που αναφέρονται στην τελευταία σελίδα του φυλλαδίου).

– Ειδικές τιμές στην τοποθέτηση των κλιμαστικών.

– Δώρο ο ΦΠΑ για αγορές σε μονωτικά είδη TESA.

 

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ