Παραδοσιακά προϊόντα online: 3 sites

0

Τα Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα είναι από τις μεγάλες αδυναμίες του Praktikesidees.gr και δεν το κρύβουμε.

Τρία sites λοιπόν με προϊόντα απ' όλη τη χώρα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον:

 

 

 

Τ Ο  Μ Π Α Κ Α Λ Ι Κ Ο  Τ Η Σ  Γ Ι Α Γ Ι Α Σ  (www.mpakaliko.gr)

 Ένα πραγματικά επαγγελματικά δομημένο site με ευρεία γκάμα προϊόντων. Μεγάλη ποικιλία σε αλεύρι (σπάνιο για online κατάστημα αυτό) αλλά και χύμα όσπρια από διάφορα μέρη της Ελλάδος και μέλι και κρασί και τσίπουρο και τυροκομικά και βότανα και χειροποίητο σαπούνι και βιολογικά προϊόντα και πολλά άλλα. Ένα σχεδόν πλήρες site παραδοσιακών προϊόντων της Ελληνικής γης.  Οι συνταγές που προσφέρει σε ειδική ενότητα αλλά και τα 'μυστικά της κουζίνας' έρχονται να συμπληρώσουν την πολύ καλή συνολική του εικόνα.

 

T A L E S  O F  T A S T E   (www.talesoftaste.com)  

Συμπαθητικός σχεδιασμός, ξεκάθαρο menu με επιλογές προϊόντων ανά κατηγορία και όλα τα βασικά που χρειάζεται ένα e-shop σωστά στημένο.

Μας αρέσει που διαθέτει στην γκάμα των παραδοσιακών προϊόντων του, 'βασικά' ελληνικά προϊόντα όπως μέλι, λάδι, παραδοσιακά ζυμαρικά, κρασί. Θα θέλαμε περισσότερη ποικιλία (λείπει π.χ. από το λάδι, η  Κρήτη και η Μάνη) ενώ είναι πολύ χρηστική η δυνατότητα που παρέχεται να επιλέγεις προϊόν (π.χ. 'ελιές') και με βάση τον τόπο καταγωγής του. Επίσης ενδιαφέρουσες είναι και οι προσφορές που κάνει σε συγκεκριμένα είδη.

 

E – G R E E K  T A S T E S  (www.e-greektastes.com

Από το …Άργος με αγάπη. Το internet όρια δε γνωρίζει κι έτσι ένα online κατάστημα με προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα το οποίο θα περιμέναμε να έχει έδρα στην Αθήνα (λόγω αυξημένης ευκολίας στη διακίνηση των προϊόντων), έχει την έδρα του στην Πελοπόννησο. Και για να είμαστε ειλικρινείς αυτό μας αρέσει περισσότερο. 

Σχεδιαστικά το site θέλει δουλειά αλλά από ποικιλία προϊόντων αποζημιώνει. Και κρασί και ούζο και ζυμαρικά και το περίφημο ελαιόλαδο Αργολίδας και ελιές και βιολογικά προϊόντα! Και ειδική ενότητα προσφορών – απαραίτητη στην εποχή μας.

 

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ