Αγοράζουμε λάδι on line

0

Το  Ε λ λ η ν ι κ ό  λ ά δ ι ,  είναι ένας από τους μεγαλύτερους 'πρεσβευτές' της χώρας στο εξωτερικό.

Για τις βασικές κατηγορίες ελαιολάδου, τα κύρια χαρακτηριστικά τους αλλά και το πως θα ξεχωρίσουμε το πραγματικά καλό ποιοτικά, στο σχετικό άρθρο του Praktikesidees.gr, δίνεται αναλυτικά όλα η απαραίτητη πληροφορία.

Επειδή ωστόσο, η παράδοση συναντά πλέον και το διαδίκτυο, παρουσιάζουμε τώρα έξι e-shops απ' όπου μπορούμε να προμηθευτούμε online ελαιόλαδο προερχόμενο από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας – φημισμένα για την συγκεκριμένη παραγωγή τους.

 

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών Κρήτης

E-shop:  www.salepoint.gr

Για το λάδι από την Κρήτη τι να πει κανείς. Πασίγνωστο για την κορυφαία του ποιότητα. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών Κρήτης δραστηριοποιείται χρόνια στην εμπορία προϊόντων από τη Μεγαλόννησο ενώ διαθέτει και σειρά 'φυσικών' καταστημάτων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο (εδώ  μπορούμε να βρούμε αναλυτικά τον πλήρη χάρτη των καταστημάτων αυτών).

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο e-shop του συνεταιρισμού, για αγορές άνω των € 30, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

Μαξούλι – ελαιόλαδο από την Λακωνία

Δικτυακός τόπος / e-shop:  www.maxouli.gr

Ο δικτυακός τόπος προμηθεύει το φημισμένο λάδι από τη Λακωνία. Το ελαιόλαδο από τη συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται ότι είναι ένα από τα κορυφαία σε όλη την Ελλάδα. 

 

Natura shop – προϊόντα Θάσου

Δικτυακός τόπος / e-shop:  www.natura-thassos.gr

Μεταφερόμαστε στην Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο υπέροχο νησί της Θάσου. Το Natura shop περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων  (όπως μέλι, παραδοσιακά γλυκά και λικέρ) μεταξύ των οποίων και ελαιόλαδο σε συσκευασίες των 250, 500 και 750 ml.

 

Tales of Taste

E-shop:   www.talesoftaste.gr

Ένα πολύ καλό e-shop παραδοσιακών προϊόντων της Ελληνικής γης μεταξύ των οποίων βέβαια κύρια θέση κατέχει το ελαιόλαδο. Και μάλιστα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως Κορινθία, Αρκαδία, Ζάκυνθος.

 

Messinia Oil

Δικτυακός τόπος /e-shop:   www.messinia-oil.gr

Ελαιόλαδο από τη φημισμένη για την ποιότητα του λαδιού της Μεσσηνία. Πωλείται σε μεγάλη συσκευασία των 17,5 και μικρή των 5,7 λίτρων.

 

Traditional Market – Παραδοσιακά προϊόντα Κυθήρων

Ε-shop:   www.traditionalmarket.gr

Το ελαιόλαδο των Κυθήρων, ζυμωμένο με την αλμύρα της θάλασσας θεωρείται εξαιρετικό από τους ειδικούς. Το Traditional Market είναι ένας δικτυακός τόπος απ' όπου μπορεί κάποιος να προμηθευτεί παραδοσιακά προϊόντα από τα Κύθηρα μεταξύ των οποίων και το εξαιρετικό τοπικό ελαιόλαδο.

 

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ