5 φακοί για κάθε χρήση!

0

 O φακός είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο-αξεσουάρ για το σπίτι, τον κήπο, το camping ακόμη και τα μαστορέματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι είναι ένα εργαλείο που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση καθώς υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φακών που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε μας ανάγκη.

 

5 τέτοιους διαφορετικούς φακούς παρουσιάζουμε λοιπόν:

panda outdoor 12 led

1. Φακός κεφαλής Panda Outdoor 12 Led

Οι φακοί κεφαλής είναι εξαιρετικά χρήσιμοι καθώς μας β0ηθούν στα μαστορέματα σε χώρους που δεν υπάρχει ικανός φωτισμός χωρίς παράλληλα να χρειάζεται να δεσμεύσουμε τα χέρια μας.

Ο συγκεκριμένο φακός διαθέτει 12 λάμπες LED, ρυθμιζόμενους ιμάντες κεφαλής για να εφαρμόζει σωστά σε κάθε χρήστη και 4 λειτουργίες για να ελέγχουμε τον αριθμό  λαμπών LED που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Μπορούμε να τον βρούμε εδώ κι εδώ.

Energiser key ring

2. Φακός μπρελόκ για τα κλειδιά Energizer Key Ring

Ο φακός μπρελόκ για τα κλειδιά μας προσφέρει την ευκολία να έχουμε ένα φακό μαζί μας για κάθε χρήση και κυρίως, κάθε απρόοπτη ανάγκη. Ο συγκεκριμένος φακός της Energizer είναι ανθεκτικής κατασκευής ενώ ο φωτισμός που δίνει, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός για το μέγεθός του.

Μπορούμε να τον βρούμε εδώ κι εδώ.

Φακός Book light

3. Φακός Booklight για διάβασμα στο σκοτάδι

Ένας φακός χρηστικότατος – ιδανικός για όσους αγαπούν το διάβασμα. Με μόλις 12 εκ. μήκος και 65 γρ. βάρος, δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε το διάβασμα ακόμα και σε σκοτεινούς χώρους. Το δυνατό του LED φωτίζει επαρκώς ώστε να καλύπτει όλη την επιφάνεια του βιβλίου, ενώ διαθέτει και ειδικό clip για σταθερή στήριξη σε κάθε εξώφυλλο. Ανοίγει με μία έξυπνη – ρομποτική κίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και επάνω στο γραφείο ή το πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

Μπορούμε να τον βρούμε εδώ.
 
Maglite LED PRO 2
4. Φακός Maglite LED PRO 2D

Το όνομα Maglite είναι ένας πραγματικός θρύλος στο χώρο των φακών. Ο PRO 2D είναι ένας ογκώδης, δυνατός – "κλασικός" φακός χειρός, αδιάβροχος και μ' εντυπωσιακή φωτεινότητα  274 lum.

Μπορούμε να τον βρούμε εδώ κι εδώ.

ΦΑΚΟΣ ENERGIZER CAMPING LANTERN LIGHT 3D

5. Φακός Energiser Camping Lantern Light 3D

Ένας φακός για camping που κατά τη γνώμη μας ωστόσο, θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Κι αυτό γιατί είναι ένα κι ένα για τις γνωστές …διακοπές της ΔΕΗ! Έτσι, μπορούμε να τον τοποθετήσουμε πάνω σε κάποιο τραπέζι ή να τον κρεμάσουμε στον τοίχο ενώ διαθέτει 3 σκάλες φωτισμού με την πιο δυνατή να είναι ικανή να φωτίσει δώσει αρκετό φως για ένα δωμάτιο-  πολύ περισσότερο από έναν "κλασικό" φακό. Διαθέτει λαμπτήρα ισχυρής έντασης Krypton – 70% φωτεινότερο από απλό λαμπτήρα ενώ περιλαμβάνει και αποσπώμενο φακό-μπρελόκ για τα κλειδιά.

Μπορούμε να τ0ν βρούμε εδώ.

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ