Η ζώνη και τα «μυστικά» της

0
 
 Η ζώνη είναι ένα από τα μάλλον αδικημένα αξεσουάρ του ντυσίματός μας. Κι αυτό γιατί παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν της δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, προσθέτει την δική της ξεχωριστή πινελιά στην όλη μας εμφάνιση. Μία άτυχη δε επιλογή ζώνης, μπορεί να αδικήσει σημαντικά τη συνολική μας εξωτερική εικόνα.
 

 

5 + 1 απλά ''μυστικά'' λοιπόν που πρέπει να γνωρίζουμε για τη ζώνη:

 

 
 
1. Στον άνδρα, η ζώνη πρέπει πάντα να δένει χρωματικά με τα παπούτσια (ιδανικά δε και με το σακάκι ή το πανωφόρι).
Έτσι, π.χ. καφέ ζώνη με μαύρα παπούτσα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή… 
 
2. Στη γυναίκα, η ζώνη πρέπει να δένει χρωματικά με την τσάντα.
 
3. Όταν ο άνδρας φοράει ζώνη με μεταλλική αγκράφα προσέχει να μην φορέσει χρυσό ρολόι κι αντίστροφα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά…
Έτσι, η μεταλλική αγκράφα συνοδεύεται με μεταλλικού χρώματος λεπτομέρειες στα παπούτσια κι αντίστοιχου χρώματος ρολόι και μανικετόκουμπα. 
 
4. Στη γυναίκα το πολύχρωμο φόρεμα αναδεικνύεται περισσότερο με μία μονόχρωμη ζώνη κι αντίστροφα.
 
5. Όταν ο άνδρας διαθέτει τα γνωστά …παχάκια στην περιοχή της κοιλιάς καλό είναι να μη δένει πολύ σφιχτά τη ζώνη – …αναδεικνύει περισσότερο την επίμαχη ατέλεια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις γυναίκες.
 
6. Τέλος, εάν έχουμε μία ζώνη που δεν μας κάνει πια καθώς έχουμε χάσει κιλά (το ευχόμαστε σε όλους), δεν χρειάζεται να τη ''θάψουμε'' στην ντουλάπα απλά και μόνο επειδή δεν έχει αρκετές τρύπες. Πωλείται στο εμπόριο (κυρίως σε καταστήματα με εργαλεία) το ειδικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε ν' ανοίξουμε έξτρα τρύπες σε δέρμα και μάλιστα με πολλές διαφορετικές επιλογές στη διάμετρο τρυπήματος έτσι ώστε να βρούμε την αντίστοιχη με τις προυπάρχουσες. Μπορούμε να το αποκτήσουμε και online,  εδώ κι εδώ.
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ