Τσαντάκι μέσης: tips χρηστικότητας και ασφαλείας

0
 
Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί το τσαντάκι για τη μέση – τύπου "μπανάνα" κάνει θραύση τους καλοκαιρινούς μήνες; 
Η απάντηση είναι απλή: Το ελαφρύ ντύσιμο της εποχής μειώνει τις επιλογές μας σε …αποθηκευτικούς χώρους για τα ουκ ολίγα αντικείμενα που καλώς ή κακώς κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας – κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά κ.ο.κ. Εξ' ου και τους καλοκαιρινούς μήνες γνωρίζουν επίσης, μεγάλες πιένες, τα παντελόνια με τις extra τσέπες στο πλάι.
 

Τι πρέπει όμως να περιλαμβάνει το τσαντάκι μέσης για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη;

 

 
i. Μία μεγάλη κεντρική θήκη. Τη θήκη για το πορτοφόλι δηλαδή. Πρέπει να είναι άνετη και οπωσδήποτε να κλείνει με φερμουάρ – για προφανείς λόγους.
 
ii. Μία δεύτερη αυτόνομη θήκη – λίγο μικρότερη από την προηγούμενη. Αυτή προορίζεται για κλειδιά, στυλό κ.ο.κ. Κι αυτή πρέπει απαραιτήτως να κλείνει με φερμουάρ για λόγους ασφαλείας.
 
iii. Μια ξεχωριστή θήκη για το κινητό που καλώς ή κακώς έχει γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας.
 
 
Β α σ ι κ ά  t i p s  α σ φ α λ ε ί α ς :
 
i. Δεν τοποθετούμε ποτέ στην ίδια θήκη πορτοφόλι, κλειδιά και κινητό. Μία απρόσεκτη κίνηση για να βγάλουμε κάποιο από τα αντικείμενα αυτά μπορεί χωρίς να το καταλάβουμε να προκαλέσει την απώλεια κάποιου από τα υπόλοιπα. 
 
ii. Πρέπει να ελέγχουμε τακτικά ότι κάθε θήκη από το τσαντάκι μας είναι κλεισμένη καλά – ιδανικό είναι όπως προαναφέραμε να διαθέτει φερμουάρ.
 
iii. Αν και πολλές φορές βολεύει να κρεμάμε το τσαντάκι από τον ώμο, καλό είναι να το αποφεύγουμε. Θεωρείται ότι είναι ευκολότερο να το αποσπάσει κάποιος επίδοξος ''τσαντάκιας''.
 
 
Τέλος, προτού αγοράσουμε το τσαντάκι μέσης που μας ενδιαφέρει, καλό είναι να δούμε και το θέμα του βάρους του. Μην ξεχνάμε ότι προορίζεται για να το κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας γεμάτο από μικροαντικείμενα που του προσδίδουν ένα σημαντικό επιπρόσθετο βάρος.
Έτσι, είναι προτιμότερο να επιλέξουμε ένα σχετικά απλό κι ελαφρύ τσαντάκι, παρά κάποιο που είναι φορτωμένο με διάφορα έξτρα -μάλλον άχρηστα ωστόσο-  αξεσουάρ, τα οποία θα το κάνουν εν τέλει δύσχρηστο στην καθημερινότητά μας.
 
 
……………………………………………………………………………….
Χ ρ η σ τ ι κ ά :
 
E-shops για online αγορά:    Plus4u     Z-mall     Terramare     
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ