Πως παίρνουμε εισιτήριο για τις συγκοινωνίες μέσω …του κινητού μας!

0

Πώς θα μας ακουγόταν άραγε πριν από μερικά χρόνια εάν κάποιος μας έλεγε ότι θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε το εισιτήριό μας για τις αστικές συγκοινωνίες μέσω του …κινητού μας, χωρίς να περιμένουμε στην ουρά κάποιου εκδοτηρίου; Θα μας φαινόταν σίγουρα σαν ένα τρελό – ανέφικτο για τα ελληνικά δεδομένα σενάριο.

 Κι όμως είναι πλέον πραγματικότητα. Έτσι, με τη δωρεάν εφαρμογή mobile ticketing “ΤfA tickets, είναι πλέον δυνατή η έκδοση εισιτηρίων σε όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών. Το συγκεκριμένο application μπορούμε να τo κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν από το App Store ή το Play Store ανάλογα με το κινητό ή tablet που διαθέτουμε (δηλ. με λειτουργικό iOS ή Android αντίστοιχα).

Με το TfA tickets το smartphone ή το tablet μας μετατρέπεται σε εισιτήριο, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία, για μια μόνο φορά:

– Εγγραφή στο σύστημα (προαιρετικά),

– Καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας και αγορά με ασφάλεια και ευκολία των εισιτηρίων.

Από τη δεύτερη φορά, το μόνο που χρειάζεται για τη διεκπεραίωση όλων των μελλοντικών μας συναλλαγών είναι η εισαγωγή του κωδικού επιβεβαίωσης (CVV) της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Μετά την αγορά, η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα ν' αποθηκεύσουμε τα εισιτήρια που έχουμε αγοράσει και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι η ενεργοποίηση του κατάλληλου εισιτηρίου πριν την επιβίβαση. Δύο λεπτά μετά την ενεργοποίηση, τα εισιτήρια θεωρούνται πλέον επικυρωμένα. Μάλιστα για την ενεργοποίηση, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

INFO:

Οδηγίες Χρήσης της Εφαρμογής TFA TICKETS

Συχνές ερωτήσεις για την εφαρμογή TFA TICKETS

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ