Πως θα βρούμε εύκολα τον Ταχυδρομικό Κώδικα που μας ενδιαφέρει

0

Η εύρεση του ταχυδρομικού κώδικα για τη διεύθυνση που μας ενδιαφέρει σε Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα – μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τα online εργαλεία που υπάρχουν στη διάθεσή μας. Πιο συγκεκριμένα:

ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΕΛΤΑ:

Όπως είναι αναμενόμενο ο δικτυακός τόπος των Ελληνικών Ταχυδρομείων διαθέτει ένα ειδικό online μηχανισμό με τον οποίο μπορούμε να βρούμε εύκολα τον ΤΚ που μας ενδιαφέρει. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: επιλέγουμε το νομό και την πόλη, συμπληρώνουμε την ακριβή διεύθυνση και πατάμε το tab ‘Αναζήτηση’.

ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ:

Στο site του Χρυσού Οδηγού υπάρχει ειδικό online ψαχτήρι για την εύρεση ΤΚ. Απλά γράφουμε στο αντίστοιχο πεδίο την ακριβή διεύθυνση και πατάμε ‘Αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα’. Εάν υπάρχουν δρόμοι με το ίδιο όνομα σε διαφορετικές περιοχές ή πόλεις μας εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα.

ΣΤΟ VRISKO.gr:

Στην ίδια λογική κινείται και το ψαχτήρι του Vrisko. Κι εδώ συμπληρώνουμε τη διεύθυνση, πατάμε ‘Αναζήτηση’ και μας εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα.

* Προσοχή: για βρούμε εύκολα και γρήγορα τον ΤΚ είναι απαραίτητο να συμπληρώσουμε πρώτα σωστά τη διεύθυνση που μας ενδιαφέρει.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ