Μία έξυπνη λύση για δωρεάν internet και εκτός σπιτιού

0

Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουμε στη χρήση του internet, που πλέον κυριαρχεί στην καθημερινή ενημέρωση και ψυχαγωγία μας, είναι το τι γίνεται όταν βγαίνουμε …εκτός σπιτιού και η online σύνδεση σταματάει. Υπάρχουν λοιπόν, οι επί πληρωμή επιλογές (μέσω των πακέτων σύνδεσης των εταιριών κινητής τηλεφωνίας) αλλά πλέον και οι δωρεάν!

Μία τέτοια έξυπνη λύση είναι αυτή που φέρνει ο ΟΤΕ και είναι βέβαιο ότι θ' ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πάροχοι. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την υπηρεσία "ΟΤΕ My WiFi" που ουσιαστικά φέρνει την επαναστατική λύση της Fon και στην Ελλάδα.

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί: 

Ο συνδρομητής της υπηρεσίας OTE Double Play λοιπόν, στην πράξη, γίνεται μέλος μίας παγκόσμιας δικτυακής κοινότητας εκχωρώντας ένα μικρό τμήμα της σύνδεσής του σε άλλους συνδρομητές, με αντάλλαγμα το ότι θα έχει ακριβώς την ίδια δυνατότητα σε 12 εκατομμύρια σημεία (WiFi spots) σε όλον τον κόσμο! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καλύπτονται χώρες όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Ρωσία και άλλες. 

Το όλο concept λοιπόν έχει ως βασικό άξονα τη συνεργασία μεταξύ των χρηστών μέσα από το δίκτυο Wifi Fon spots, ένα δίκτυο που ουσιαστικά οι ίδιοι δημιουργούν και όπου όλοι εξυπηρετούνται και εκτός του σπιτιού τους χωρίς να επιβαρύνονται με έξτρα χρεώσεις. 

Μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων συνδρομητών,  προσφέρεται η δυνατότητα να βλέπουν κατά προσέγγιση που υπάρχουν WiFi FonSpots όπου και μπορούν ν' αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα μέσω σχετικού ηλεκτρονικού χάρτη στο ote.gr/mywifi.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

INFO:

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες (προυποθέσεις – τεχνικά θέματα κλ.π.) για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή ΟΤΕ fon για smartphone με λειτουργικό Android από εδώ.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ