Αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό: μια πρακτική λύση για τις μαμάδες!

0
Το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό είναι μία πολύ έξυπνη και πρακτική λύση που έρχεται να βοηθήσει τους γονείς όταν πρέπει να δώσουν ζεστό γάλα στο μωρό τους και δεν έχουν άμεση πρόσβαση στη κουζίνα ή σε κάποιο βραστήρα – π.χ. όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένου τύπου μπιμπερό ζεσταίνει το γάλα χωρίς να απαιτείται η χρήση συσκευής με ρεύμα. 
 
Αλλά και στην καθημερινότητα, το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – όποτε το μωράκι πεινάσει!

Ας δούμε λοιπόν τα αυτοθερμαινόμενα μπιμπερό που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην αγορά:

 

 
Yoomi :
 
Το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό Yoomi έχει τη δυνατότητα να ζεσταίνει το γάλα μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο, φέρνοντάς το στην επιθυμητή θερμοκρασία των 32-34 βαθμών Κελσίου.
Η διαδικασία λειτουργίας του Υoomi είναι απλή:
1.       Με το πάτημα ενός πορτοκαλί κουμπιού, ο θερμαντήρας ενεργοποιείται και η διαδικασία του βρασίματος / ζεστάματος ξεκινά.
2.       Με το που το κουμπί αλλάξει χρώμα και γίνει μπλε, αναποδογυρίζουμε ανάποδα το μπιμπερό για 30 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε το γάλα να διασχίσει εξωτερικά τους ειδικούς σωλήνες του θερμαντήρα και να φτάσει στην θηλή, στην ιδανική θερμοκρασία.
3.       Την ώρα που το γάλα θα έχει φτάσει στη θηλή, θα έχει την φυσική θερμοκρασία του μητρικού γάλακτος, με το που αυτό βγαίνει από το στήθος της μητέρας.
 
Το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό Yummi μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί κι ως απλό μπιμπερό ταΐσματος, με την αφαίρεση του θερμαντήρα.
 
Μπορούμε να δούμε αναλυτικά πως επαναφορτίζεται εδώ.
Μπορούμε να το παραγγείλουμε εδώ & εδώ.
 
 
Iiamo go :
 
Το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό iiamo go έχει χώρα προέλευσης τη Δανία και ζεσταίνει το γάλα στην επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς ηλεκτρισμό και καλώδια,  μέσα σε 4 λεπτά.
Μπορούμε να το παραγγείλουμε εδώ & εδώ.
 
 
Paulandstella :
 
Το μπιμπερό Paulandstella ζεσταίνει το γάλα μέσα σε λίγα λεπτά και κρατά την θερμοκρασία σταθερή παραπάνω από 1 ώρα. Λειτουργεί δε, χωρίς ρεύμα και χωρίς μπαταρίες.
Έτσι, οι γονείς μπορούν να ετοιμάσουν  οπουδήποτε–οποτεδήποτε θέλουν, φρέσκο γάλα για το μωρό τους. Πιο συγκεκριμένα, πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης στη βάση, το περιεχόμενο ζεσταίνεται αυτόματα στην ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης για το μωρό σε λίγα μόλις λεπτά.
 
Μπορούμε να δούμε αναλυτικά το πως λειτουργεί το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό Paulandstella εδώ & να το παραγγείλουμε online από εδώ.
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ