«Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο» – το παιδικό βιβλίο των διακοπών

0
 
Το Ουράνιο Τόξο υπήρξε από μία από τις πλέον αγαπημένες και μακροβιότερες παιδικές εκπομπές της τηλεόρασης. Μία εκπομπή που την αγκάλιασαν γονείς και παιδιά γιατί ήταν διαφορετική από τις συνηθισμένες αντίστοιχες τηλεοπτικές προτάσεις καθώς στόχευε στο ν' αναδείξει τη δημιουργικότητα των παιδιών χωρίς να προστρέχει στις γνωστές τηλεοπτικές ευκολίες.

Έτσι λοιπόν, το βιβλίο του παρουσιαστή της Χρήστου Δημόπουλου "Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μοιάζει να είναι μία ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές όλης της οικογένειας. 

 

Κι αυτό γιατί προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά, αξιοποιώντας το διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο των διακοπών, να κάτσουν παρέα γύρω από ένα κοινό τραπέζι, να πιάσουν στα χέρια τους χαρτιά, μολύβια, μπογιές και ψαλίδια και ακονίζοντας τη φαντασία τους, να δημιουργήσουν υπέροχες χειροποίητες κατασκευές.
Γιατί στις "Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο'' και σε 112 σελίδες, ο Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και τις παρουσιάζει σε μικρούς και μεγάλους με απλά σκιτσάκια και αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για καθεμία ξεχωριστά.
 
Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την τηλεόραση και τα videogames κι ας χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, ανακαλύπτοντας τις απίθανες κατασκευές που μπορούμε να φτιάξουμε με τα παιδιά μας έχοντας ως αφετηρία ακόμη κι ένα απλό κομμάτι χαρτί!
 
 
……………………………………………………………………………………………………………………
Χ ρ ή σ ι μ α :
 
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο:  Εκδόσεις Ψυχογιός
 
Online αγορά του βιβλίου:   Perizitito,   Βιβλιοπωλείο Λεμόνι,    ebooks

……………………………………………………………………………………………………………………

 
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ