«Ασφαλιστικός γονέας»: ένα διαφορετικό ασφαλιστικό πρόγραμμα

0
Ο ''Ασφαλιστικός Γονέας'' από την Ευρωπαική Πίστη δείχνει να είναι ένα έξυπνο ασφαλιστικό πρόγραμμα και κυρίως δωρεάν για τους συμμετέχοντες ασφαλισμένους, το οποίο όπως δηλώνει η εταιρία προσφέρει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένεια του ασφαλισμένου, στην περίπτωση που αυτός ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής του από ατύχημα.
 

Πως λειτουργεί:

 

'Οπως αναφέρεται στο site του προγράμματος, με τις αγορές που κάνει ο ασφαλισμένος ή και η οικογένειά του από συμβεβλημένες με την συγκεκριμένη ασφαλιστική επιχειρήσεις, διασφαλίζει ότι σε περίπτωση απώλειας της ζωής του από ατύχημα, η οικογένειά του εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας του από ατύχημα, η οικογένειά του εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας του. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.
Σε περίπτωση δε, που είναι ή γίνει στο μέλλον ασφαλιζόμενος σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα της Ευρωπαικής Πίστης, η εταιρία δηλώνει ότι θα επιστρέψει τα ασφάλιστρα μέχρι και στο 90% αυτών, ανάλογα με το ύψος των αγορών του.
Το πρόγραμμα προσφέρεται από την Ευρωπαϊκή Πίστη χωρίς κόστος για τον ενδιαφερόμενο, εφόσον είναι ηλικίας από 18 έως 70 ετών.
 
Φυσικά όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε παρόμοια περίπτωση και προτού προβούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση συμμετοχής στο ασφαλιστικό πρόγραμμα, μελετάμε με προσοχή όλα τα δεδομένα του και βέβαια τα "ψιλά" γράμματα.
 
Χρηστικά:
 
Web site ''Ασφαλιστικού Γονέα'':
www.asfalistikosgoneas.gr
 
Συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις:
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ