Παντζαροσαλάτα η απλή!

0
 
Η παντζαροσαλάτα είναι μία νοστιμότατη σαλάτα που μπορεί να δώσει γεύση και "χρώμα" στο οικογενειακό τραπέζι – ιδιαίτερα όταν αυτό απαρτίζεται από ψαρομεζέδες. 
Το εντυπωσιακό δε με την συγκεκριμένη συνταγή έγκειται στο πόσο πραγματικά εύκολη στην παρασκευή της είναι. 
 
 
 

Η συνταγή για παντζαροσαλάτα βήμα προς βήμα λοιπόν: 

 

 
Υ λ ι κ ά :
 
– 1 πακέτο συσκευασμένα παντζάρια – βρασμένα στον ατμό,
– 3-6 σκελίδες σκόρδο, κατά το γούστο μας,
– 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο,
– ½ κρασοπότηρο ξίδι,
– 1 κουτ. γλυκού αλάτι.
 
Ε κ τ έ λ ε σ η :
 
– Κόβουμε σε ροδέλες τα παντζάρια.
– Με το ραβδομπλέντερ λιώνουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι μέχρι να γίνει κρέμα και περιχύνουμε μ’ αυτήν τα παντζάρια.
 
Και η παντζαροσαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε! Τόσο απλή και γρήγορη στην παρασκευή – εξαιρετική στη γεύση. 
 
 
Άννα Φιλιζιώτου
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ