4 χρηστικά gadgets για το γραφείο

0

Συνήθως όταν ακούμε το όρο 'gadgets' το μυαλό μας πηγαίνει σε κάτι που είναι μεν ελκυστικό για να το αγοράσουμε αλλά στην ουσία μάλλον περιττό – εξ' ου κι ο όρος 'gagdgetάκιας' ο οποίος συνηθίζεται να χαρακτηρίζει κάποιον που παρασύρεται σε άσκοπες τέτοιου είδους αγορές.

 

Κι όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Τα gadgets, όταν εξυπηρετούν κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες, μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Διαλέξαμε και παρουσιάζουμε λοιπόν, 4 τέτοια gadgets που μπορεί να βοηθήσουν ιδιαίτερα στην εργασιακή καθημερινότητά μας. 

 

 

 

 

 

1. Σκουπάκι USB, κατάλληλο για να καθαρίσει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

Είναι κακό πράγμα να τρώμε τυρόπιτα πάνω από το πληκτρολόγιο… Επειδή όμως συχνά το κάνουμε, χρειαζόμαστε ένα σκουπάκι ειδικό για να καθαρίζει τα φύλλα που εισχωρούν ανάμεσα στα πλήκτρα του καθώς και οποιαδήποτε άλλη ακαθαρσία. Το συγκεκριμένο σκουπάκι λοιπόν είναι προορισμένο για να κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Διαθέτει λαμπάκι Led, περιλαμβάνει βούρτσα με κοντή τρίχα και λειτουργία Turbo. Ένα ευέλικτο εργαλείο γυαλίσματος και καθαρισμού πληκτρολογίου του υπολογιστή.

Το βρίσκουμε:

http://www.g-store.gr/product_info.php?cPath=48&products_id=2143

 

2. Personal Pocket Safe™

Πρόκειται για ένα USB stick υψηλής ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών μας αρχείων. Τα χαρακτηριστικά του (όπως αναγράφονται φυσικά στη σχετική ιστοσελίδα):

  • USB stick- ατζέντα με το δικό του κωδικό PIN, για να αποθηκεύουμε με ασφάλεια τα προσωπικά μας αρχεία και μόνο εμείς να έχουμε πρόσβαση σε αυτά.
  • Είναι αδύνατο να διασπαστεί ο κωδικός του, καθώς επίσης και να εντοπιστεί αφότου αποσυνδεθεί από έναν υπολογιστή.
  • Μετά από 3 λανθασμένους κωδικούς PIN, το έξυπνο USB stick αρνείται την πρόσβαση στο περιεχόμενό του, προς αποφυγή «εισβολέων».
  • Στην περίπτωση που υποστεί πρόσβαση μέσω παραβίασης των εσωτερικών του τσιπ, το περιεχόμενό του καταστρέφεται αυτόματα, για να μην πέσει σε ξένα χέρια.
  • Για την περίπτωση που φοβόμαστε ότι ίσως ξεχάσουμε κάποια στιγμή το PIN, μας δίνεται η δυνατότητα για ασφαλή αποθήκευση αντιγράφου των αρχείων μας (back up) στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχει επίσης και η δυνατότητα αλλαγής PIN αν το επιθυμούμε.
  • Είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows 7/ XP/  Vista.
  • Διαθέτει εσωτερική μνήμη 1GB.
Το βρίσκουμε:   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. USB Coffee Warmer
 
Ένα πολύ απλό, αλλά εξαιρετικά χρηστικό gadget για όσους περνάνε πολλές ώρες καθημερινά μπροστά από τον υπολογιστή τους και θέλουν το γαλλικό καφέ που τους συντροφεύει, ζεστό ανά πάσα στιγμή!
 
Το βρίσκουμε:  
 
 
Το εντυπωσιακό δε, είναι ότι διατίθεται και αντίστοιχο USB Cooler για τα αναψυκτικά ή το παγωμένο τσάι ή καφέ που θέλουμε να μας συνοδεύει στο εργασιακό …8ωρο (λέμε τώρα…)
 
Το βρίσκουμε: 
 
 
4. Cable Drops
 
Ένα gadget που θα μας βοηθήσει να βάλουμε τέλος στο χάος των καλωδίων γύρω από το PC μας. Έτσι στη συσκευασία του συγκεκριμένου προιόντος  θα βρούμε έξι Cable Drops που κολλάνε σε κάθε γραφείο –χωρίς ν' αφήνουν σημάδια κατά την αποκόλληση– και μπορούν να κρατήσουν σταθερό οποιοδήποτε καλώδιο, όπως για παράδειγμα το καλώδιο USB του εξωτερικού σκληρού δίσκου που πέφτει συνέχεια κάτω απ’ το γραφείο.
 
Το βρίσκουμε:
 
 
 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ