Πολυχώρος Υγείας Παυλίδη: για γονείς & παιδιά!

0
 
Στον πλέον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Αθήνας, την Ερμού, από το Σάββατο 9 Μαρτίου κι έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου , η κλασική κι αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη διαμορφώνει και προσφέρει στο κοινό έναν χώρο έμπνευσης, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας,  τον Πολυχώρο Υγείας Παυλίδη!
 
Πιο συγκεκριμένα στο ν. 56 της Ερμού, δημιουργικές δραστηριότητες και ξεχωριστοί πρωταγωνιστές δίνουν τη δική τους γεύση και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη μάς προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί με τα παιδιά μας, μια σειρά από δράσεις – όπως:
 
– Ανταλλακτική βιβλιοθήκη: Για κάθε βιβλίο που προσφέρουμε ή ανταλλάσουμε, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη στηρίζει οικονομικά με €1 το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Στο τέλος, όλα τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί, θα προσφερθούν στη βιβλιοθήκη του Χωριού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες τους.
 
– Διήγηση παραμυθιών από την Κάρμεν Ρουγγέρη με συνοδεία κιθάρας.
 
– Σύγχρονη έκθεση φωτογραφίας από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.
 
– Εκπαιδευτικά προγράμματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.
 
– Aφήγηση παραμυθιών από το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου.
 
– Έξυπνες λύσεις από την ομάδα του ftiaxto.gr για να δημιουργήσει το κοινό μόνο του αντικείμενα για το παιδί και το σπίτι. 
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική επιμέλεια του Πολυχώρου έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Διευθυντής του σταθμού Pepper 99.6 FM, Γιώργος Μουχταρίδης, o οποίος θα είναι και live σε δύο επιλεγμένες ημερομηνίες με το DJ set «The bright side of the road».
 
 
Χρηστικά:
 
 
Πολυχώρος υγείας Παυλίδη – Ερμού 56, Αθήνα
Ημ/νίες λειτουργίας:   Σάββατο 9 – Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013
Ώρες Λειτουργίας:   Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 20:00
                                           Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 20:00
Είσοδος ελεύθερη.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στη σελίδα της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στο Facebook .
 
 
 
 

 

 

 

 

 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ