»Καπετάνιοι & Πειρατές» από 18 Οκτωβρίου στο The Mall Athens

0
Δύο κορυφαίες διαδραστικές εκθέσεις ξεκινούν από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίoυ στο The Mall Athens και για τρείς ολόκληρους μήνες.
Πιο συγκεκριμένα, στον 1.000 τ.μ. εκθεσιακό χώρο, στον 4ο όροφο του The Mall στο Μαρούσι, οι «Καπετάνιοι» και οι «Πειρατές», δύο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις, ξεδιπλώνουν τα μυστικά της θάλασσας και με την βοήθεια των πιο σύγχρονων τεχνολογιών δίνουν ενεργό και δημιουργικό ρόλο σε μικρούς και μεγάλους!

Από την εκμάθηση των κανόνων ναυσιπλοΐας και την αποκάλυψη των μυστικών της θάλασσας, μέχρι τον μαγικό κόσμο του animation, οι δύο εκθέσεις συνδυάζουν την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα. 

 

Η πρώτη έκθεση, «Καπετάνιοι» είναι μια παραγωγή του κορυφαίου Κέντρου Επιστημών της Φινλανδίας, “Heureka Science Center” και παρουσιάζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι 21 διαδραστικοί σταθμοί αξιοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και προκαλούν τον επισκέπτη να αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις γύρω από τη ναυπηγική, τη μηχανική, την πλοήγηση, τη λειτουργία των εμπορικών λιμανιών, την υποθαλάσσια αρχαιολογία, την ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα.
Σημείο αναφοράς, η πισίνα μήκους 10 μέτρων με τα τηλεκατευθυνόμενα πλοία όπου ο επισκέπτης μπορεί να κυβερνήσει και να οδηγήσει στο λιμάνι ένα πλοίο, αφού πρώτα μάθει να ακολουθεί τους κανόνες της ναυσιπλοΐας. 
 
Η 2η έκθεση, οι «Πειρατές» που εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγους μήνες στο Birmingham και το Liverpool, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα εντυπωσιακά σκηνικά και τις μαριονέτες της προτεινόμενης για Όσκαρ ταινίας «The Pirates! Band of Misfits», που δημιούργησαν η Sony Pictures και η Aardman Animations.
Εδώ το καλείται να γίνει μέρος του πληρώματος των πειρατών μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων όπως ή μεταμφίεση σε πειρατή και η ενεργός συμμετοχή στην ταινία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blue-screen! Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο των πειρατών, με το πειρατικό καράβι να δεσπόζει ανάμεσα στα υπόλοιπα αυθεντικά εκθέματα.
Τέλος ο επισκέπτης θα μπει στον μαγικό κόσμο του animation μαθαίνοντας βήμα-βήμα πώς σχεδιάζονται και «ζωντανεύουν» οι πρωταγωνιστές της ταινίας.
 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι οι 2 αυτές κορυφαίες εκθέσεις, «Καπετάνιοι» και  «Πειρατές» παρουσιάζονται στον 4ο όροφο του The Mall Athens με κοινό εισιτήριο!
 
 
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
 
ΧΡΗΣΤΙΚΑ:
 
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ σχολεία, 7 ευρώ γενική είσοδος 
(άτομα με Ειδικές Ανάγκες και συνοδοί δωρεάν)

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 
Σάββατο και Κυριακή 10:00-21:00 
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό:  2106197933 
Τηλέφωνο επικοινωνίας για σχολεία:  6973203245 
 
 
The Mall Athens – διεύθυνση:
Ανδρέα Παπανδρέου 35 – Μαρούσι

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

 
 
Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ