Αρβανίτσα: αλπικό τοπίο στον Ελικώνα

0

Το οροπέδιο της Αρβανίτσας στον Ελικώνα, είναι ένας από τους πολλούς κρυμμένους θησαυρούς της Ελληνικής φύσης.

Στο νομό Βοιωτίας, σε απόσταση μόλις 142 km από την Αθήνα, 30 km από τη Λιβαδειά και 55 km από τη Θήβα, πολύ κοντά στα χωριά Αγία Άννα και Κυριάκι αλλά και το περίφημο βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, ο επισκέπτης θα βρεθεί μέσα σ’ ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο και το κυριότερο: ένα μέρος ιδανικό για μία οικογενειακή εξόρμηση.

Με χώρους για ατελείωτο περπάτημα μέσα στα έλατα και πάνω σ’ ένα υπέροχο φυσικό χλοοτάπητα που δεν φύτεψε ούτε συντηρεί ανθρώπινο χέρι, αλλά κυρίως με χώρους για ατέλειωτο παιχνίδι για τα παιδιά, η Αρβανίτσα αποτελεί ένα προορισμό που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Αρβανίτσα Βοιωτία Λειβαδιά

Στην Αρβανίτσα υπάρχει οργανωμένος χώρος αναψυχής με παιδική χαρά, πέτρινες βρύσες, ξύλινα τραπέζια και πάγκους αλλά και αναψυκτήριο το οποίο λειτουργεί καθημερινά.

Στην Αρβανίτσα μπορούμε ν’ αφήσουμε τα παιδιά ελεύθερα να…ξεσαλώσουν στο παιχνίδι ενόσω θα απολαμβάνουμε το υπέροχο τοπίο γύρω μας – ένα ιδανικός τόπος αποφόρτισης από τη πιεστική καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε. 

Και τέλος, εάν δεν είμαστε φανατικοί του πικ νικ (γιατί η Αρβανίτσα είναι πραγματικά ιδανική για πικ νικ) και θέλουμε η υπέροχη αυτή εξόρμηση να συνδυαστεί μ’  ένα επίσης υπέροχο γεύμα με ντόπια εδέσματα, αξίζει να μετακινηθούμε μόλις λίγα χιλιόμετρα από εκεί, στο χωριό της Αγίας Άννας και τον φημισμένο ξενώνα – εστιατόριο ‘Ελικώνιο’. Τα εδέσματα της κυρίας Άννας που μπορούμε να απολαύσουμε μπροστά στο αναμμένο τζάκι θα έρθουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο μια μοναδική εμπειρία αναψυχής.

  Η Κρύα στη Λειβαδιά: ιδανικός προορισμός για μία mini οικογενειακή εξόρμηση

Κοινοποίηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ